Tapahtumajärjestäjän opas

Tapahtuma on tilaisuus

Tapahtuma on tilaisuus – tapahtuman suunnittelu ja toteutus  on jokaisen tapahtumajärjestäjän opas. Kirja toimii monipuolisena ja helppolukuisena työkalupakkina onnistuneeseen tapahtuman järjestämiseen. Kirjassa käydään läpi mm. tapahtumaprosessin kulku, vastuuhenkilöiden tehtäviä, erilaisia  tapahtumia, ideoita tapahtumiin ja Onnistuneen tapahtuman malli®, joka helpottaa tapahtumasuunnittelua. Kirjan uusi kuudes päivitetty laitos kattaa myös verkkotapahtumat kuin tapahtumaturvallisuuden. Lisäksi keskitytään tapahtumien tuloksellisuuteen, tunnuslukuihin sekä tapahtuman onnistumisen mittaamiseen. Tämän uusimman kirjan on kirjoittanut Helena Wallo yksin, kuunnellen alan asiantuntijaverkostoa.

Kirja tilattavissa kustantajan kirjakaupasta, ovh. 69,50 euroa.

 

Ensimmäinen tapahtumajärjestäjän opas ilmestyi jo vuonna 2003. Sen jälkeen kirja on uudistettu ilmestyessään, joten jokainen kirja on hieman sisällöltään erilainen.

Kirjaa käytetään oppikirjana useissa oppilaitoksissa sekä opinnäytetöissä.

Tapahtuma on tilaisuus_2016Tapahtuma_on_tilaisuus_4 laitosTapahtuma-on-tilaisuus-kirja IMG_8331_oranssi kirja IMG_8338_kirja 2003

Isännyyden ihanuus

5.2.2014 tuodut 311

Tapahtumien järjestämiseen liittyvä opas Isännyyden ihanuus  on ilmestynyt vuonna 2009. Kirja kertoo miten toimia tapahtumaisäntänä ja siitä miten hyvällä isännöimisellä tapahtumat tulevat paremmin hyödynnetyiksi. Kirjassa käsitellään sitä millainen on hyvä tapahtumaisäntä. Myös Helena Wallon luomat ei toivotut tapahtumaisäntien karikatyypit on avattu kirjassa. Kirja antaa vinkkejä miten toimia parempana tapahtumaisäntänä on kyse sitten sidosryhmä- tai asiakastilaisuudesta, messuista tai suurista illanistujaisista.

Isännyyden ihanuus – opas  loppuunmyyty, mutta voit tilata aiheesta luennon tai koulutuksen. Uusimmassa Tapahtuma on tilaisuus -kirjassa käsitellään myös tapahtumien hostausta.