Tapahtumajärjestäjän opas

Tapahtuma on tilaisuus – tapahtumamarkkinointi ja tapahtuman järjestäminen on jokaisen tapahtumanjärjestäjän opas. Kirjassa käsitellään tapahtumamarkkinointia laajasti ja pohditaan miten tapahtumia voidaan hyödyntää paremmin osana muuta markkinointiviestintää. Kirja toimii monipuolisena ja helppolukuisena työkalupakkina onnistuneeseen tapahtuman järjestämiseen.  Kirjassa käydään läpi mm. tapahtumaprosessin kulku, vastuuhenkilöiden tehtävät, erilaiset tapahtumat, ideoita tapahtumiin, tapahtumaisännän rooli ja merkitys. Kirjassa on kerrottu myös malli, joka helpottaa tapahtumasuunnittelua.  Kirjan ovat kirjoittaneet Eija Häyrinen ja Helena Wallo.
Kirjan uudessa päivitetyssä laitoksessa on laajennettu erityisesti sosiaalisen median ja mobiilisovellusten hyödyntämismahdollisuuksia tapahtumissa. Lisäksi keskitytään tapahtumien tuloksellisuuteen ja sen mittaamiseen sekä siihen, miten tapahtumilla voidaan tuottaa oppimiskokemus tai elämys.
Uusin 5.laitos sisältää uutta tietoa tavoitteista, mittaamisesta, turvallisuudesta, tarinallistamisesta, digitaalisuudesta sekä uusia esimerkkejä!
Tilaa kirja  kustantajan kirjakaupausta tästä, ovh. 69,50 euroa.
Tapahtuma on tilaisuus_2016
Ensimmäinen tapahtumajärjestäjän opas ilmestyi jo vuonna 2003. Sen jälkeen opas on uudistettu ilmestyessään.
Kirjaa käytetään oppikirjana useissa oppilaitoksissa sekä opinnäytetöissä. Se voidaan liittää osaksi tapahtumatohtorin räätälöityä koulutusta – osaksi oppimiskokemusta.
Tapahtuma_on_tilaisuus_4 laitosTapahtuma-on-tilaisuus-kirja IMG_8331_oranssi kirja IMG_8338_kirja 2003
Tapahtumien järjestämiseen liittyvä opas  Isännyyden ihanuus  on ilmestynyt vuonna 2009. Kirja kertoon miten toimia tapahtumaisäntänä ja siitä miten hyvällä isännöimisellä tapahtumat tulevat paremmin hyödynnetyiksi. Kirjassa käsitellään sitä millainen on hyvä tapahtumaisäntä. Myös Helena Wallon luomat ei toivotut tapahtumaisäntien karikatyypit on avattu kirjassa. Kirja  antaa vinkkejä miten toimia parempana tapahtumaisäntänä on kyse sitten sidosryhmä- tai asiakastilaisuudesta, messuista tai suurista illanistujaisista. Kirja on loppuunmyyty, mutta aiheesta voi tilata  luennon tai koulutuksen. Uusimmassa Tapahtuma on tilaisuus -kirjassa käsitellään myös tapahtumaisäntien tehtäviä.
5.2.2014 tuodut 311

Isännyyden ihanuus – opas on loppuunmyyty.

Tietosuojaseloste