TAPAHTUMA ON TILAISUUS

– kirja ilmestyi

Kiitos kaikille, jotka olitte juhlistamassa neljättä Tapahtuma on tilaisuus kirjaa. Kirja on elänyt kymmenen vuotta ja on jälleen kerran uudistettu. Kirja on saanut myös uuden värin. Julkistamistilaisuutta vietettiin kirjan sävyissä ja tunnelmissa Huone tapahtumahotellissa 3.4.

KATSO TILAISUUDEN KUVIA TÄSTÄ

TEHOVALMENNUKSELLA LISÄÄ INNOSTUSTA

Ensimmäinen Tapahtuma on tilaisuus - tehovalmennus käynnistyi 2.4. koulutuspäivällä. Pieni ja intensiivinen ryhmä tilaisuuksien järjestäjiä innostui tapahtumien järjestämisestä yhä lisää - näin ainakin saadun palautteen perusteella. Koulutuspäivässä pohdittiin mm. musiikin tuomia mielikuvia ja mahdollisuuksia tapahtumalle. Lisäksi etsittiin ratkaisuja miten yrityksen tavoitemielikuva ja brändilupaus voivat oikealla tavalla näkyä järjestävän organisaation tapahtumassa. Tehovalmennukseen kuuluu myös koulutuspäivän jälkeinen konsultointi, jonka osallistuja valitsee  itse sen mukaisesti mikä enemmän hyödyttää omaa organisaatiotaan.

TULEVIA KOULUTUKSIA

Isännyyden ihanuus tietoisku 14.5. on tarkoitettu jokaiselle, joka työssään toimii erilaisissa tapahtumissa emäntänä tai isäntänäOnnistuneen tapahtuman mallista® pidetään puolen päivän koulutus 26.8. Huone tapahtumahotellissa. Koulutuksesta hyötyy jokainen, joka suunnittelee ja järjestää tilaisuuksia osana omaa työtään. Lisätietoja puhelimitse 045-114 8444 tai helena.vallo@faustus.fi

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU TÄSTÄ

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii Tapahtuma on tilaisuus sekä Isännyyden Ihanuus – kirjojen kirjoittaja Helena Vallo. Helena on luonut Onnistuneen tapahtuman mallin®, joka on mainio työkalu tapahtuman suunnittelussa. Helena suhtautuu intohimoisesti tapahtumiin ja kouluttamalla toivoo koko tapahtuma-alan yhä kehittyvän. Hän toimii Evento – lehden tapahtumatohtorina, sekä Evento Awardsin tuomaristossa lisäksi hän arvioi työkseen tapahtumia.

Tämä on Faustus Oy:n uutiskirje. Faustus on koulutus- ja konsultointiyritys palveluinaan tapahtumatohtori- sekä näyttötutkintomestaripalvelut.