NYT KAKSI YHDEN HINNALLA

tapahtumaisäntien koulutukseen

Tapahtuman suunnittelu ja järjestäminen vaatii paljon työtä ja muistamista. Usein ohjelma on hiottu, tarjoilut on tilattu ja somistus on kohdillaan, mutta kiireessä unohtuu tapahtumaisäntien perehdytys sekä töiden jakaminen itse tapahtumaan. Tapahtumaisännillä on merkityksellinen rooli tapahtuman onnistumiselle. Jokainen tapahtumaisäntä niittää mainetta omalla toiminnallaan omalle organisaatiolleen. Toimitko itse tapahtumaisäntänä? Tartu tilaisuuteen ja ilmoittaudu koulutukseen, joka pidetään keskiviikkona 14.5.

Ota mukaasi kollega, kaveri tai esimies ja ilmoittaudu tästä 7.5. mennessä. Uudet ilmoittautumiset kaksi yhden hinnalla.

Tehovalmennuksesta lisää innostusta

Ensimmäinen Tapahtuma on tilaisuus - tehovalmennus pidettiin huhtikuun alussa. Koulutuksen palaute oli kiitettävää. Osallistujat olivat useista eri organisaatioista ja suunnittelevat sekä järjestävät tapahtumia osana omaa työtään. Palautteen perusteella tehovalmennukseen osallistujat saivat  lisää varmuutta sekä pieniä ja suuria ideoita tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen. Kouluttajan mielestä parasta palautetta tehovalmennuksesta oli innostuksen lisääntyminen tapahtumien suunnitteluun, koska innostuneena ihminen saa muut mukaansa ja innostus tarttuu. Sitä kautta on odotettavissa yhä onnistuneempia tapahtumia.

Oletko tavannut karikatyyppejä?

Tapahtumaisäntien karikatyypit syntyivät yhdessä Isännyyden ihanuus - kirjaa kirjoittaessa. Nyt karikatyypit ovat saaneet päivityksen ja ovat mukana myös uusimmassa Tapahtuma on tilaisuus -kirjassa. Onko sinulle tuttuja somenäprääjä tai vieraisäntä? Yhtä kaikki - aina silloin tällöin niihin törmää tämän päivän tapahtumissa.  Tapahtumaisäntänä olemisessa voi kehittyä ja siihen on saatavissa koulutusta. Lue lisää www.faustus.fi

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Tapahtuma on tilaisuus sekä Isännyyden Ihanuus – kirjojen kirjoittaja Helena Vallo. Helena on luonut Onnistuneen tapahtuman mallin®, joka on mainio työkalu tapahtuman suunnittelussa. Helena suhtautuu intohimoisesti tapahtumiin ja kouluttamalla toivoo koko tapahtuma-alan yhä kehittyvän. Hän toimii Evento – lehden tapahtumatohtorina, sekä Evento Awardsin tuomaristossa lisäksi hän arvioi työkseen tapahtumia.

Tämä on Faustus Oy:n uutiskirje. Faustus on koulutus- ja konsultointiyritys palveluinaan tapahtumatohtori- sekä näyttötutkintomestaripalvelut.