Olipa kerran on yhä voimissaan

Milloin olet ollut tapahtumassa, jossa puhuja on aloittanut puheensa 'Olipa kerran'? Minun kohdalleni se on sattunut vain kerran. Aloitus on kuitenkin vaikuttava ja pysäyttävä. Mieleenpainuva. Lisäksi aloitus saa aivan varmasti jokaisen salissa olevan heristämään korviaan, jos vaihtoehtona on kalvojen läpilukuesitys. Tarinankerronta on oiva lisä tapahtuman sisällön jakamiseen. Jos tahdot rakentaa tapahtuman, joka rakentuu syvemmälle organisaation arvoihin ja palvelulupaukseen kyse on tarinallistamisesta. Mielestäni molempia tarvitaan. Voit lukea tapahtumien ja tarinallistamisen yhdistämisestä täältä.

Miten tavoite ohjaa tapahtumasi suunnittelua? Millaiset kysymykset mittaavat tavoitteitasi?

Aiheesta puhutaan paljon, mutta ensimmäistä kertaa on tästä tapahtumamarkkinoinnin kokonaisuudesta koulutus. Lue lisää tästä ja ilmoittaudu koulutukseen.

Tahdotko asiakkaillesi yhä parempia asiakaskokemuksia? Tilaa tapahtumatohtori kouluttamaan tapahtumaisännät ennen tapahtumaasi. Koulutus voi kestää tunnin, kaksi tuntia tai koko päivän. Se voi olla myös puhe tai luento. Tapahtumatohtorin palveluihin kuuluu myös tapahtumamarkkinoinnin konsultointi. Tarvitsetko autenttista tietoa miten osallistujat kokivat järjestämäsi tapahtuman tai tarvitsetko uusia ideoita tapahtumamarkkinointisi tehostamiseen?

Soita 045 114 8444 tai Ota yhteyttä täältä.

Onnistumisen vinkki VII

Vinkki numero seitsemän tapahtumassa onnistuaksesi on tapahtumaisännät. Tapahtumaisännät luovat sillan tapahtumaohjelman, kulissien ja vieraiden välille. Kiitettävästi toimivat isännät hurmaavat käytöksellään. Huolimatta, että tapahtumissa sattuu, voivat isännät suunnata huomion ja puheen muualle. Tapahtumaisännät ovat organisaation maineen suurlähettiläitä tapahtumassa. Mikä ilo osallistujalla onkaan kun saa kohdata brändin ihan konkreettisesti silmästä silmään ja kasvotusten, tänä sosiaalisen median aikana. Huolehdithan, että isännät on perehdytetty tapahtumaasi!

MUKAVAA PÄÄSIÄISTÄ!

Mitä jos pitäisit 'somevapaata' muutaman päivän?

Ehdottaa #tapahtumatohtori

---

Tämä on Faustus Oy:n uutiskirje. Faustus on koulutus- ja konsultointiyritys palveluinaan tapahtumatohtori® - sekä näyttötutkintomestaripalvelut. Kouluttajana toimii Tapahtuma on tilaisuus sekä Isännyyden Ihanuus – kirjojen kirjoittaja Helena Vallo. Helena suhtautuu intohimoisesti tapahtumamarkkinointiin. Kouluttamalla ja konsultoimalla hän uskoo koko tapahtuma-alan yhä kehittyvän. Helena toimii Evento Awardsin tuomaristossa lisäksi hän arvioi työkseen tapahtumia. www.faustus.fi