Tapahtumakoulutus kesähintaan 490€ 

Nyt tapahtumamarkkinoinnin koulutus kesähintaan 490€ + alv. Koulutuspäivä on 18.8. Helsingissä. Kokonaisuuteen sisältyy tapahtumamarkkinoinnin 'Tapahtuma on tilaisuus' kirja (ovh 67€). Osallistujat saavat halutessaan myös yhden tapahtumatohtorin konsultointikäynnin. Lue lisää ja ilmoittaudu koulutukseen tästä.

Aiemmasta toteutuksesta saatua palautetta: ”Tapahtuma on tilaisuus -koulutus on oivallinen kokonaisuus. Koulutuksen suunnittelussa on otettu huomioon osallistujien aikaisempi kokemus ja osaaminen. Näin päivästä on kaikkien helppo saada irti itselleen juuri omaan työhön sopivia vinkkejä ja apuvälineitä. Koulutuksen ilmapiiri on luotu rennoksi ja keskustelevaksi, joten päivän aikana on helppo osallistua keskusteluihin kertomalla omia kokemuksia ja esittämällä kysymyksiä. Näin osallistujilla on mahdollisuus kehittää omaa osaamista ja ”napata” ideoita juuri omaan työhön."

---

Koulutuksen sisältö

Koulutuspäivän pääteemat muodostavat hyväksi koetun rungon. Kuitenkin sisältö räätälöidään osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Osallistujat voivat lähettää ennakkoon kysymyksiä, jotka askarruttavat tilaisuuksien suunnitteluun ja järjestämiseen liittyen. Pääteemat ovat:

I Tapahtumien voima

II Tapahtumien suunnittelu ja johtaminen

III Onnistuneen tapahtuman malli® - työkalu tapahtuman suunnitteluun 

---

Koulutuspaikka on symppis

Koulutuspäivä pidetään Huone tapahtumahotellissa Helsingin Ruoholahdessa. Paikka on valittu erinomaisen tunnelman vuoksi. Myös koulutuksessa, kuten muissa tapahtumissa paikalla on erityinen merkitys - tässä tapauksessa oppimiseen. Kurkista Huoneeseen tästä. 

---

Kouluttajana toimii tapahtumatohtori Helena Vallo

Helena suhtautuu intohimoisesti jokaiseen tapahtumaan - oli sitten vieraana tai tapahtumaa järjestämässä. Hän kouluttaa oppilaitoksissa, eri organisaatioissa sekä järjestää omia koulutuksia. Helenalla on runsaan parinkymmenen vuoden kokemus tapahtumien suunnittelusta, järjestämisestä sekä niiden hyödyntämisestä. Hän on tapahtuma-alan kilpailun Evento Awards tuomariston jäsen ja kirjoittaa omakohtaisia kokemuksia tapahtuman synnyttämisestä BLOGI 1306Lue lisää kouluttajasta täältä.

---

Faustus on koulutus- ja konsultointiyritys palveluinaan tapahtumatohtori® - sekä näyttötutkintomestaripalvelut. www.faustus.fi

Osoitelähde: Faustus Oy:n sidosryhmärekisteri