Tapahtumarikas kesä on jättänyt muistijäljen

Tapahtumarikas kesä on takana ja kaikeksi onneksi niitä riittää syksyllekin, jopa päällekkäisyyksiin saakka. Kohdalleni mieleenpainuvin kokemus oli ehdottomasti Flow festarit. Ensikokemus on jo aina ainutlaatuinen. 

Tapahtuma on kokonaisuus, johon vaikuttavat tila, visuaalisuus, yksityiskohdat, sisältö, tarjoilut, tunnelma... Flow oli kuin kaupunki kaupungin sisällä. Kodikas, tunnelmallinen ja täynnä yksityiskohtia. Kerrassaan valloittava, ja vaikka se ei musiikillisesti ehkä ollut minun genreäni, niin nautin joka hetkestä. Se oli kokonaisuus, jossa yksityiskohdat ovat enemmän kuin osiensa summa. Vielä näin kuukausi jälkeenpäin, piirtyy verkkokalvolle kaikki kauneus ja tunnelma. Se jätti minuun jäljen, jonka muistan loppuikäni. Voin sanoa, että se oli onnistunut kokonaisuus. Mikä tapahtuma sinulle jäi mieleen kesältä ja miksi? Kerro omasti täällä. Jaetaan kohtaamisia ja kokemuksia niistä. Muutamia näpsimiäni kuvia Flow festareilta ja muista kohtaamisista löytyy täältä.

Uusille lukijoille: Tämä uutiskirje ilmestyy säänöllisesti joka toinen viikko. Sisältö syntyy omista kokemuksistani kohtaamisissa. Jos et koe sisältöä hyödylliseksi, voit poistua jakelusta uutiskirjeen alalaidasta tai jos tahdot vinkata kaverille voi uutiskirjeen tilata suoraan sähköpostiin täältä.

Kohtaamisrikasta syksyä, Helena Vallo, tapahtumatohtori

Bloggaajaksi

Theron Catering on aloittanut blogin, ja myös minut on kutsuttu mukaan. Ideana on aistia, analysoida ja kirjoittaa miten tarjoilut avittavat tapahtuman ideaa, punaista lankaa, viestiä tai tarinaa. Ja sitä miten kutsun lupaukset kenties näkyvät tarjoilussa. Bloggaaja esittely löytyy täältä.

Myös Tapahtumamarkkinoinnin Blogi 1306 jatkuu. Tähän mennessä on synnytetty idea, keskusteltu tapahtumatoimiston kanssa, on metsästetty tapahtumapaikkaa, luotu kutsu ja kutsuprosssi, ihmetelty miten visuaalinen ilme siirtyy somisteiksi tai miten kutsun antamat viestit konkretisoituvat käsikirjoitukseksi. On pohdittu yksityiskohtia ja pieniä asioita sekä kilpailutettu cateringiä. Tämä kokonaisuus löytyy täältä tapahtumamarkkinoinnin blogistaSeuraavassa kerron miten syntyi Flash Mob!

Tässä vinkkiosassa kerron sosiaalisen median käytöstä tapahtumassa

Aiemmissa e-Vinkeissä olen antanut onnistumisen vinkkejä sekä kerrannut tapahtumien sudenkuoppia. Syksyn aikana kerron vinkkejä sosiaalisen median ja tapahtumien yhteiselosta. Siitä miten voisi hyödyntää sosiaalista mediaa ja mitä on hyvä huomioida.

Ensimmäinen vinkki on, se että ota sosiaalinen media mukaan puheenaiheeksi jo ensimmäiseen suunnittelukokoukseen. Näin se ei unohdu! 

PS. Oletko Jyväskylässä 23.9.? Tule toki kuuntelemaan Sosiaalisen median hyödyntämisestä tapahtumassa. 

Tulevien kuukausien koulutuksia

Onnistuneen tapahtuman malli® 16.10.

Tavoita tapahtumasi tähtihetket tarinalla - uusi koulutus Tampereella 13.11.

Tapahtuman tavoitteet, mittarit ja mittaminen - 27.11.

Tapahtuma on tilaisuus - tehovalmennus 14.1.2016

Lisää tietoa koulutuksista täältä.

Päivittäistä, viikoittaista ja ajankohtaista löytyy näistä kanavista Facebook, TwitterInstagramPinterest ja LinkedIn.

Tämä on Faustus Oy:n uutiskirje. Faustus on koulutus- ja konsultointiyritys palveluinaan tapahtumatohtori® - sekä näyttötutkintomestaripalvelut. Kouluttajana toimii Tapahtuma on tilaisuus sekä Isännyyden Ihanuus – kirjojen kirjoittaja Helena Vallo. Helena suhtautuu intohimoisesti tapahtumamarkkinointiin. Kouluttamalla,konsultoimalla ja bloggaamalla hän uskoo koko tapahtuma-alan yhä kehittyvän. Helena toimii Evento Awardsin tuomaristossa lisäksi hän arvioi työkseen tapahtumia. www.faustus.fi