Evento Awards kilpailu on käynnnissä - osallistu

Onko yrityksesi järjestänyt oivan henkilöstötapahtuman? Onko lanseeraus tai promootio sujunut yli asetettujen tavoitteiden? Entä asiakastilaisuus - saiko se suitsutusta kohderyhmältä? 

Tapahtuma-alan kilpailu on käynnissä. Nyt jo kolmatta kertaa järjestettävään alan kilpailuun voi lähettää kilpailutöitä tammikuun alkuun saakka. Haastan kaikki yritykset ja tapahtumien kanssa työskentelevät mukaan. 

Tapahtumat vievät paljon resursseja, joten kilpailuun osallistuminen on vain pieni lisä. Eikö olisi upeaa mitellä muiden osaajien kanssa - ja päästä mukaan myös palkintojuhlaan?

Lisää kilpailusta ja edellisen vuoden tunnelmista voit lukea täältä.

Turvallisuus tapahtumassa

On kyse sitten julkisesta tai suljetusta yksityistapahtumasta, on turvallisuuden huomioiminen yksi tapahtumasuunnittelun perusasioita. Tapahtuman osallistujamäärän, paikan sekä tapahtuman luonteen pohjalta on hyvä laatia riskianalyysi. Näin tulee punnittua potentiaaliset riskit sekä se miten niihin etukäteen varaudutaan ja ketkä ovat vastuuhenkilöitä. 

Pelastussuunnitelma on pakollinen julkisissa sekä suurissa yli 200 henkilön tapahtumissa.

Käytännössä tärkeintä on se, että tapahtuman henkilökunta on perehdytetty asiaan ja tiedetään missä on kokoontumispaikat, ensiapuvälineet sekä kuka on ensisijainen  turvallisuudesta vastaava henkilö tai henkilöt. 

Some Vinkki VI

Kun olet todennut, että tapahtuma tarvitsee tuekseen sosiaalista mediaa, vastuuta se yhdelle henkilölle. Sosiaalinen media ei toimi itsekseen, vaan tarvitsee aina osaavan ja kykenevän ihmisen sitä suunnittelemaan ja toteuttamaan. 

Tuloksellisuutta lisää tapahtumiin - kouluttaudu

Tapahtuman tavoitteet, mittarit ja mittaaminen - 27.11.2015 - ilmoittaudu NYT!

Tapahtuma on tilaisuus - tehovalmennus  12.1.2016, arviointi koulutuksesta löytyy täältä.

Tapahtumamarkkinointi - järjestä onnistunut tapahtuma 1-2.12. Lue lisää

Vaikuttava tilaisuus - tehokkaan tapahtumajärjestäjän vinkkipäivä 8.12. Lue lisää 

Tavoita tapahtumasi tähtihetket tarinalla - pyydä räätälöity tarjous

Tapahtumaisäntien perehdyttäminen - pyydä räätälöity tarjous

Lisää tietoa koulutuksista täältä.

Tarvitseeko organisaatiosi tapahtumaosaamista tai tarvitsetko puhujan tapahtumaan? Kaikki koulutukset myös yrityskohtaisina ja räätälöityinä toteutuksina.

Kysy lisää ja soita 045-114 8444.

Tämä on Faustus Oy:n uutiskirje. Faustus on koulutus- ja konsultointiyritys palveluinaan tapahtumatohtori® - sekä näyttötutkintomestaripalvelut. Kouluttajana toimii Tapahtuma on tilaisuus sekä Isännyyden Ihanuus – kirjojen kirjoittaja Helena Vallo. Helena suhtautuu intohimoisesti tapahtumamarkkinointiin. Kouluttamalla, konsultoimalla ja bloggaamalla hän uskoo koko tapahtuma-alan yhä kehittyvän. Helena toimii Evento Awardsin tuomaristossa lisäksi hän konsultoi ja arvioi tapahtumia. www.faustus.fi