Noin minuutin merkityksellisyyskysely 

Tarjotakseni yhä osuvampia koulutuksia tein kyselyn asian selvittämiseksi. Kysely sisältää vain yhden kysymyksen, joten vastausaikaa siihen menee korkeintaan minuutti. Kyselyssä tiedustellaan mitkä aiheeet ovat sinun ja edustamasi organisaation mielestä kaikista kiinnostavampia koulutussisältöjä tapahtumamarkkinointiin ja tapahtumiin liittyen tulevana vuonna. Kyselyyn pääset tästä.  

Ja tuloksista pääsee nauttimaan jokainen, joka osallistuu koulutuksiini. Kiitos vaivannäöstäsi etukäteen. Vastausaikaa on 31.12.2015 saakka!

Some Vinkki VII

Suunnittele ja toteuta sellaisia tapahtumia, että ne ylittävät odotukset. Vaikka et itse sosiaalista mediaa tapahtumassa käyttäisikään, et voi sitä hallita. Tämän vuoksi, jokaisen tapahtumakokemuksen pitäisi olla osallistujalleen ainutlaatuinen ja positiivinen. Kun hän sitten somettaa, tekee se oikeutta tapahtumalle sekä sen brändille. 

Ps. Aikaisemmat somevinkit löytyvät täältä

Mitä makuja sinä löydät glögeistä?

Kuusi maistelijaa ja kaksitoista glögiä. Riemastuttava iltapäivä maistellen, haistellen ja analysoiden. Lue suuri glögivertailu, jossa maisteltiin kotimaisia pääasiassa pientuottajien glögejä sekä hehkuviinejä. Tulokset löytyvät täältä

Miksi tapahtumatilalla on merkitystä?

Lue ensimmäinen vierailijablogi Venuun Suvin tarina täältä

Blogi 1306 kertoo erään tapahtuman tarinan.

Miten syntyy tapahtuman idea, ohjelma, yllätyksellisyys tai millaisia keskusteluja käydään tapahtumatoimiston kanssa, entä catering kilpailutus tai miten aikaansaadaan sopivan kokoinen tekniikka? Lue koko tarina, joka jatkuu uuden vuoden puolelle.  

Pikkujouluiloja on ollut tänäkin vuonna

Toisinaan pohdin, että olemmeko itse aikaansaaneet sen, että pikkujoulujen vietto on yrityksissä vähentynyt, jopa tyrehtynyt. Mielestäni pikkujouluille on paikkansa ja ne voidaan toteuttaa juuri sopivan kokoisena, niin  kuin on budjetissa varaa ja kohtaamiselle tarvetta. Tärkeää on löytää se tarkoitus.

Olin mukana pikkujoulussa, jossa tunnelma oli kohdallaan ja tapahtuman tarkoitus oli nostettu organisaation arvoista. Pikkujoulut järjestetään, kun muuten ei kohdata ja näin varmistetaan, että edes kolme kertaa vuodessa ollaan kasvotusten. Lue tarina täältä

Kuvan pläkkilyhdyt ovat pohjanmaalta. Alkuperäisesti lyhtyjä on käytetty hameiden alla jalkoja lämmittämään muunmuassa kirkon menoissa. Nykyisen muotonsa lyhty on saanut Vähästäkyröstä ja se on palkittu yhtenä idealtaan ja toteutukseltaan parhaana Suomessa suunniteltuna ja toteutettuna esineenä. Nämä lyhdyt tuovat joutilaisuutta tapahtumatohtorin jouluun.  Tapahtumarikasta vuotta 2016, kiitos kuluneesta vuodesta ja joutilaisuutta myös sinun jouluusi!

Taphtumamarkkinoinnin koulutukset ovat olleet suosittuja ja niitä jatketaan myös ensi vuonna. Tapahtumat yhdistettynä sosiaaliseen mediaan on mainio yhdistelmä. Tuntuuko, että tapahtumat tarvitset uudistusta, lisää tehokkuutta tai kenties perustohtorointia? Tule koulutukseen - kevään koulutukset löytyvät täältä.

Tarvitseeko puhujaa tapahtumaan tai kenties konsultointia tapahtumamarkkinointiin - kysy ja soita 045-114 8444!

Tämä on Faustus Oy:n uutiskirje. Faustus on koulutus- ja konsultointiyritys palveluinaan tapahtumatohtori® - sekä näyttötutkintomestaripalvelut. Kouluttajana toimii Tapahtuma on tilaisuus sekä Isännyyden Ihanuus – kirjojen kirjoittaja Helena Vallo. Helena suhtautuu intohimoisesti tapahtumamarkkinointiin. Kouluttamalla, konsultoimalla ja bloggaamalla hän uskoo koko tapahtuma-alan yhä kehittyvän. Helena toimii Evento Awardsin tuomaristossa lisäksi hän konsultoi ja arvioi tapahtumia. www.faustus.fi