Tapahtumakoulutuksia saatavilla

Syksyllä on tarjolla kolme koulutusta tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen. Koulutukset on tarkoitettu henkilöille, jotka työssään tai harrastuksenaan järjestävät tapahtumia. Henkilöille, jotka haluavat lisää innostusta ja varmuutta sekä toisaalta toivovat lisää stressin sietoa tapahtuman järjestämiseen.

Näin kertoo Birgitta kokemuksestaan Tapahtuma on tilaisuus -tehovalmennuksesta:

"Tapahtuma on tilaisuus -koulutus on oivallinen kokonaisuus. Koulutuksen suunnittelussa on otettu huomioon osallistujien aikaisempi kokemus ja osaaminen. Näin päivästä on kaikkien helppo saada irti itselleen juuri omaan työhön sopivia vinkkejä ja apuvälineitä. Koulutuksen ilmapiiri on luotu rennoksi ja keskustelevaksi, joten päivän aikana on helppo osallistua keskusteluihin kertomalla omia kokemuksia ja esittämällä kysymyksiä. Näin osallistujilla on mahdollisuus kehittää omaa osaamista ja "napata" ideoita juuri omaan työhön.

Päivän jälkeen järjestetty konsultaatio opettajan kanssa "kruunaa" kaiken. Tässä kohdin onkin hyvä sulatella hetki koulutuspäivän antimia ennen konsultaatiota. Näin tapaamisesta voi saada hyvin irti lisää, kun ehtii koota kysymykset ja ajatukset oman työn ja tapahtuman saralta. Helena myös perehtyi etukäteen antamaani materiaaleihin omasta tapahtumastamme ja sain erittäin hyviä kommentteja sekä vinkkejä jatkoa varten. Kaiken kaikkiaan, suosittelen tätä koulutusta kaikille, jotka järjestävät tapahtumia, oli ne sitten isoja tai pieniä!"

26.8. Onnistuneen tapahtuman malli® Ilmoittaudu erikoishintaan 290 € + alv.

Tapahtuma on tilaisuus - tehovalmennukseen kuuluvat koulutuspäivä 24.10., tunnin konsultointi ja uusin Tapahtuma on tilaisuus-kirja, hinta 790 € + alv.

14.11. Isännyyden ihanuus - kahden tunnin tehokas tietoisku jokaiselle, joka toimii tapahtumaisäntänä 14.11. vain 117 € + alv.

Ihanaa, ja tapahtumakylläistä kesää tämän Leena Otsamon runon sanoin:

'Olen kesän keskellä: leppäkerttu lehdellä, nurmi, kukka, olo rento.                       

Kuulen suven säveltä: hiljaa huojuu heinä hento.                                                    

Olen kesän keskellä: muurahainen kivellä.    

Kaislat, ruo'ot, merenranta, lokkilintu merellä.                                                 

Jalkaa polttaa rannansanta...'Leena Otsamo

Palaan elokuussa uusin ja virkistynein ajatuksin.

Helena Vallo,  toimitusjohtaja, yrittäjä ja tapahtumatohtori®

Tapahtumien sudenkuopat osa II

Toinen sudenkuoppa tapahtuman epäonnistumiseen on se, että unohdetaan tapahtumaan halutun kohderyhmän analysointi. Onko kohderyhmässä naisia, miehiä, nuoria vai iäkkäämpiä? Onko kohderyhmäsi sellainen, että se mielummin saapuu kutsun saatuaan vain tapahtumaan, joka on koko perheelle tarkoitettu?  Mikä voisi olla kohderyhmää kiinnostava puheenaihe tai mieluisa esiintyjä? 'Kohderyhmä keskiössä' -olisi hyvä olla jokaisen tapahtumajärjestän ydinajatus. Se, että itse golfaa tai rakastaa oopperaa, ei riitä tapahtuman järjestämisen syyksi. Olisi hyvä  astua kohderyhmän asemaan. Jos kohderyhmäsi ei innostu, eikä ilmoittaudu on osa investoinnistasi mennyt hukkaan.

Pukeutumisvinkki kesätapahtumaan

Suomen kesä on ihana ja useita tapahtumia on tarjolla. Aina ei sää ole tapahtuman järjestäjän - saati osallistujan puolella. Ratkaisu kesätapahtumien pukeutumiseen löytyy kerrospukeutumisesta. Siispä kesämekko päälle, mutta alle legginssit, jotka voi sitten tarpeen tullen käydä vähentämässä ... 

Tämä on Faustus Oy:n uutiskirje. Faustus on koulutus- ja konsultointiyritys palveluinaan tapahtumatohtori® - sekä näyttötutkintomestaripalvelut. Kouluttajana toimii Tapahtuma on tilaisuus sekä Isännyyden Ihanuus – kirjojen kirjoittaja Helena Vallo. Helena suhtautuu intohimoisesti tapahtumiin ja kouluttamalla toivoo koko tapahtuma-alan yhä kehittyvän. Hän toimii Evento – lehden tapahtumatohtorina® sekä Evento Awardsin tuomaristossa lisäksi hän arvioi työkseen tapahtumia. www.faustus.fi