Aamumiitingissä kohdattiin 

Tapahtumatohtorin Aamumiitingissä kohdattiin kotoisasti Lapinlahden Sairaalan auditoriossa. Järjestin miitingin uusimman Tapahtuma on tilaisuus - kirjan ilmestymisen vuoksi. Oli ilo jakaa uusia asioita tapahtumiin liittyen. Kiitos kaikille mukavasta palautteesta, joka kerättiin kätevästi Catcherillä paikan päällä. Kuvia tapahtumista löytyy mm. täältä

Etukoodi uuteen Tapahtuma on tilaisuus -kirjan hankintaan

Keväällä keräsin uusia asioita tapahtumiin ja alaan liittyen mm. sosiaalisen median kanavissa - kiitos jos olit mukana vaikuttamassa ja antamassa ideoita uusimpaan Tapahtuma on tilaisuus -kirjaan, joka on jo 5. uudistettu laitos. Uutta sisältöä on mm. - digitaalisuudesta, tavoitteiden asettamisesta, mittaamisesta, tapahtumien markkinoinnista, turvallisuudesta, livestreemauksesta, tarinallistamisesta jne. Lisäksi mukana on uusia caseja ja tarinoita onnistuneista ja voitokkaista tapahtumista, mutta myös opettavaisia tarinoita epäonnistuneista tapahtumista. 

Nyt voit tilata kirjan ETUHINTAAN 55 euroa suoraan täältä  sisältäen toimituskulut KIRJOITA SANA: TAPAHTUMA verkkokaupassa ostoskorin yhteydessä kohtaan kuponkikoodi (Kirjan ovh 69,50€). 

TARJOUS VOIMASSA 31.10.2016 SAAKKA.

Tapahtuma on sisältö - uusi jatkosarja

Tämän syksyn jatkosarjassa pureudutaan tapahtuman sisältöön: esiintyjien valintaan, esiintymiseen, esittämiseen, estradiin ja siihen miten saat tapahtumassasi ja tapahtumallasi aikaan kohderyhmää puhuttelevaa sisältöä.

Ensimmäinen osa: Asiasisältö voi olla monenlaisessa muodossa

Tapahtuma on itsessään tyhjä, kunnes luomme ja tuomme sinne sisältöä. Sisältö voi ja pitääkin olla monipuolista, jotta lopputulos olisi paras mahdoliinen. Asiasisältö voi olla puhe, luento, alustus, keskustelu, väittely, opetustuokio, haastattelu, paneelikeskustelu jne. Keinoja on useita ja niitä kannattaa käyttää monipuolisesti viestin läpiviemiseksi mahdollisimman laajasti, sillä myös kuulijat ovat erilaisia ja viesti menee perille eri tavoin erilaisille ihmisille. Käytä siis harkiten tapahtumia joissa on pelkästään ppt-esityksiä toisensa perään. 

Sarja jatkuu... aiemmat vinkkisarjat löytyvät e-Vinkeistä täältä

---

Suuri osa yritystapahtumista suunnitellaan edelleen inhouse - kouluttaudu tapahtuman suunnitteluun

Suuri osa tapahtumien järjestäjistä ei ole saanut koulutusta tapahtuman suunnitteluun ja toteuttamiseen, koska aihetta ei ole pidetty merkityksellisenä. Olisiko syytä nostaa rimaa ja tehdä tapahtumista kilpailuetu?

Voit opiskella verkkokursilla vaikka heti. Lue lisää täältä 

Lisäksi syksyllä on kahden päivän koulutus.  Lue lisää täältä

Messuvalmennukset, räätälöidyt yrityskohtaiset koulutukset, tapahtumaisäntien perehdytykset vaikkapa face-to-face -koulutuksina tai webinaareina. Lisää tietoa kaikista koulutuksista täältä.

Tapahtumatohtorin esityksiä löytyy SlideSharessa

Seuraa tapahtumatohtoria sosiaalisen median kanavissa Facebook, TwitterInstagramPinterest ja LinkedIn.

Tämä on Faustus Oy:n uutiskirje. Faustus on koulutus- ja konsultointiyritys palveluinaan tapahtumatohtori® - sekä näyttötutkintomestaripalvelut. Kouluttajana toimii Tapahtuma on tilaisuus sekä Isännyyden Ihanuus -kirjojen kirjoittaja Helena Vallo. Helena suhtautuu intohimoisesti tapahtumamarkkinointiin. Kouluttamalla, konsultoimalla ja bloggaamalla hän uskoo koko tapahtuma-alan yhä kehittyvän. Helena toimii Evento Awardsin sekä globaalin Eventexin tuomaristossa. Lisäksi hän arvioi työkseen tapahtumia. Voit tilata Helenan myös puhumaan tapahtumaasi www.faustus.fi