---

Tapahtumia vahvasti syksylläkin

Huolimatta siitä, että kesä on ollut täynnä tapahtumia, tuntuu olevan syksykin. Tänä syksynä tapahtumia, messuja ja koulutuksia on runsain mitoin tarjolla jo nyt elokuussa. Havaittavaa on, että eivät tapahtumat ole mihinkään häviämässä. Ne ovat yhä edelleen läsnä vahvasti jokapäiväisessä elämässämme. On entistä tärkeämpää, että jokainen tapahtuma on kiitettävästi suunniteltu ja toteutettu. Niin, että kohderyhmä muistaa sen pitkään. Tuntuuko, että tarvitset koulutusta tilaisuuden järjestämiseen? Ilmoittautuminen syksyn tapahtumakoulutuksiin tapahtuu täältä. 

Tapahtumatohtori® kouluttaa syksyllä:

26.8. Onnistuneen tapahtuman malli® Ilmoittaudu erikoishintaan 290 € + alv.

Tapahtuma on tilaisuus - tehovalmennukseen kuuluvat koulutuspäivä 24.10., tunnin konsultointi ja uusin Tapahtuma on tilaisuus-kirja, hinta 790 € + alv. Lue palautetta tehovalmennuksesta täältä.

14.11. Isännyyden ihanuus - kahden tunnin tehokas tietoisku jokaiselle, joka toimii tapahtumaisäntänä 14.11. vain 117 € + alv.

---

29.8.2014 Tapahtumatohtorin klinikka Bisnespäivillä klo 10-12

Tapahtumatohtori® Helena Vallo  on tavattavissa Bisnespäivillä. Miten rakennan onnistuneen tilaisuuden ohjelman? Miten vähennän no show´ta? Tohtorilla löytyy resepti näihin ja moneen muuhun tapahtumanjärjestäjän vaivaan. Tohtori Vallo sparraa sinua juuri sinun tilaisuutesi pulmakohdissa. Tule hakemaan tohtorin vinkit syksyn tilaisuuksiin ja tapahtumiin Aito HSOn messuosastolta (6g79)! Kaikkien klinikkakävijöiden kesken arvotaan Helena Vallon Tapahtuma on tilaisuus -kirja.

---

Tapahtumien sudenkuopat osa III

Osaava ja innostava projektipäällikkö on avainasemassa tapahtuman onnistumisen kannalta. Projektipäällikön täytyy olla sitoutunut. Projektipäällikön täytyy ymmärtää tapahtuman tavoite ohjaavana tekijänä. Oiva projektipäällikkö ymmärtää myös kuunnella kohderyhmän mieltymyksiä ja osaa astua heidän asemaan. Parhaimmillaan tapahtuman projektipäällikkö, tapahtumatuottaja tai miksi häntä ikinä kutsutaankaan on innostava visionääri, joka saa koko projektiryhmän tekemään ihmeitä. Uskon, että tähän liittyy  salaisuus, jonka myös tapahtumaan osallistuva toisinaan kokee. Tuo joissakin tapahtumissa käsinkosketeltava tunnelma!

---

Tämä on Faustus Oy:n uutiskirje. Faustus on koulutus- ja konsultointiyritys palveluinaan tapahtumatohtori® - sekä näyttötutkintomestaripalvelut. Kouluttajana toimii Tapahtuma on tilaisuus sekä Isännyyden Ihanuus – kirjojen kirjoittaja Helena Vallo. Helena suhtautuu intohimoisesti tapahtumiin ja kouluttamalla toivoo koko tapahtuma-alan yhä kehittyvän. Hän toimii Evento – lehden tapahtumatohtorina® sekä Evento Awardsin tuomaristossa lisäksi hän arvioi työkseen tapahtumia. www.faustus.fi