Maailman ensi-illat olivat elämyksiä

Sain kutsun ja olikin ilo osallistua tapahtumaan, joka kertaheitolla muutti elämääni. Vailla niitä kokemuksia ja elämyksiä elelisin ilman tuota kutsuvierastapahtumaa.  Sain kokea Guardians of the Galaxy Vol. 2 elokuvan ensi-illan. Ihan varmaa on, että ilman tapahtumaa olisin valinnut itselleni tyypillisen elokuvan, sellaisen perinteisen romanttisen komedian. Nyt kokemustalletuksissani on jotakin aivan uutta ja erityistä ja vielä 'kolme deenä'. Myötäelin myös virallisesti maailman ensi-illan tulevaisuuden ruuan maistamisessa. Maistiainen oli Mopanetoukkaa ruisnacholla. Hyvälle - hieman tonnikalalle maistui. Sain kokemustalletuksiini myös elävän hetken Michael Bubleen konsertista valtameren yli skriinattuna. Itselleni maailman ensi-iltoja jokainen! Ei pöllömpää yhdelle tapahtumalle. Kiitos Finnkino ja onnea upeaan uuteen Iso Omenan kinoonne. Siellä voi järjestää järeämmänkin tapahtuman! 

Tarvitsetko tapahtumatilaa? Lue lisää  ja varaa täältä. 

Ajasta ja paikasta riippumaton - verkkokurssi

Verkkokurssin etu on se, että se on paikasta ja ajasta riippumaton. Opiskelijalta se edellyttää rotia, että kurssi tulee käydyksi. Sinulle, joka tahdot opiskella omaan tahtiin ja itseksesi on verkkokurssi hyvä vaihtoehto. Olen päivittänyt tapahtuman järjestämisen verkkokurssin sisällön. Voit aloittaa opiskelun vaikka heti täältä. Hinta on vain 97,90 sis alv. 

Mikä ohjaa esiintyjävalintaa?

Jatkosarja: TAPAHTUMA ON SISÄLTÖ osa 6

Esiintyjät tulisi valita tapahtumaan tapahtuman tavoitteista käsin. Tämä tarkoittaa, että esiintyjien esityksineen pitäisi tukea tapahtuman tavoitteen onnistumista. Kun valittavana on useita silloin kannattaa luottaa suosituksiin, omaan intuitioon ja henkilökemiaan. On tultava toimeen - saatava esiintyjät antamaan parastaan. He ovat avainasemassa tapahtuman sisällön onnistumisessa - esiintyjäthän ovat tapahtumasi sisältö! 

Lue lisää, aiemmat sarjan osat löytyvät jo ilmestyneistä e-Vinkeistä.

Vierastaidot - kiitos ja kumarrus

Hyvät tavat kuuluvat tapahtumiin. Hyviin tapoihin kuuluu kiitos - ja se on osa vierastaitoja. Keinoja on useita, joten siitä ei ole kiinni, etteikö kiitosviesti saavuttaisi isäntäjoukkoa: tekstiviesti, kiitos sosiaalisen median kanavissa, puhelinsoitto... valitse niistä osuvin. Tai miten olisi ihan perinteinen postikortti tai kukkalähetys?

Tapahtuman järjestäminen kuuluu monen ihmisen työhön ja on yhä tärkeämpi työelämätaito. Kohtaamiset ovat arvokkaita, koska kyse on osallistujan huomioista sekä ajankäytöstä. Varmista omien tapahtumiesi onnistuminen sekä organisaatiolle että osallistujalle oppimalla lisää. Lue lisää erilaisista koulutuksista ja vaihtoehdoista täältä.

Mitä on tapahtumatohtorin koulutuksista ja esiintymisistä kerrottu? Lue lisää...

Kiinnostava viikko, sillä torstaina 27.4. jaetaan neljännen kerran Evento Awards - alan kilpailun palkinnot. Finalistit löytyvät täältä.

Miten tapahtuman tavoitteita voi verrata sosiaalisen median tavoitteisiin? Lue täältä...

Seuraa somekavissa #tapahtumatohtoria Facebook, TwitterInstagramPinterest ja LinkedIn 

Etsikö ideaa tapahtumaasi? Sellaisia on Pinterest pullollaan.

Tämä on Faustus Oy:n uutiskirje. Faustus on koulutus- ja konsultointiyritys palveluinaan tapahtumatohtori® - sekä näyttötutkintomestaripalvelut. Kouluttajana toimii Tapahtuma on tilaisuus sekä Isännyyden Ihanuus -kirjojen kirjoittaja Helena Wallo. Kouluttamalla, konsultoimalla ja bloggaamalla hän uskoo tapahtuma-alan kehittyvän. Hän toimii Evento Awardsin sekä globaalin Eventexin tuomaristossa. Tilaa Helena puhumaan, lue lisää www.faustus.fi

Ps.Tilaa Tapahtuma on tilaisuus - kirja edullisemmin, koodin saat täältä.