Muistatko ensirakkauden tai ensisuudelman?

Sitä minulta kysyttiin kansainvälisessä tapahtuma-alan seminaarissa. Toki muistan. Sen tunteen ja hyrinän. Vieläkin nousee tunteen palanen kurkkuun ja ihokarvat pystyyn.  Tehkää, suunnitelkaa sellaisia tapahtumia kuin ensirakkaus! Tehkää sellaisia tapahtumia jotka synnyttävät tunteita, sillä vain sellaisilla tapahtumilla on vaikutusta ja ne muistetaan, muistutti luennoitsija. 

Asian suhteen olen aivan samoilla linjoilla. Meidän on turha kokoontua jakamaan tietoa, joka on jo saatavilla verkosta. Kun kohdataan - kohdataan oikeasti, ja hyödynnetään aika vaikuttavasti tavoitteena aikaansaada muutos osallistujassa. Samasta asiasta kirjoitti ja kiteytti hyvin Eventolehden Heli Koivuniemi pääkirjoituksessaan 'Myötäkarvaan silittely riittää jo' (Evento 6/2017). 

Samaa sanomaa - suunnittele tapahtumia, jotka synnyttävät tunteita, hyrinää osallistujassa - itselläni on ollut ilo viedä eteenpäin sadoissa kohtaamisissa vuoden aikana. Kiitos kaikille, jotka olette uskaltautuneet mukaan oppimaan tapahtumien suunnittelua ja toteuttamista, tai oikeastaan ajattelutavan muutosta, koska se on kaiken ydin. Jokainen osaa järjestää tapahtuman, mutta se ei riitä tänä päivänä. Tarvitaan tapahtumia jotka aikaansaavat tunteita, hyrinää tai jopa kunnon Love Storyjä!

Kiitokset kaikista palautteista! Intohimolla ja nöyrästi luen ne jokaisen koulutuksen, luennon, workshopin tai esityksen jälkeen. Itselleni kouluttajana ja esiintyjänä ne ovat arvokkaita oman oppimisen ja kehittymisen kannalta - olivat ne sitten myötäkarvaan tai vastakarvaan avaavia. 

Toivon rauhaisaa joulunaikaa sekä Love Storyjä uuteen vuoteen 2018!

Helena #tapahtumatohtori 

Valitse kevään koulutusvaihtoehdoista sinulle sopivin,

NYT WEBINAAREISTA -20%

Webinaarit:

Messuille menossa? Yrityksen onnistunut messuosallistuminen - Webinaari 16.1.2018 on tarkoitettu jokaiselle, joka suunnittelee tai vastaa yrityksen, liiton tai muun organisaation messuille osallistumisesta. Lue lisää ja ilmoittaudu heti.

Tapahtumien ja tilaisuuksien taitava isännöinti - Webinaari 6.3.2018, aiheina mm. Saatko vieraasi tuntemaan olonsa tervetulleeksi? Mistä syntyy tunnelma tapahtumassasi? Miten onnistuu verkostoituminen tai small talk? Lue lisää ja ilmoittaudu.

Tapahtuman järjestämisen ABC 10.4.2018 - Webinaari sinulle, joka olet itseoppinut tapahtumanjärjestäjä tai oman työn ohessa järjestät tapahtumia, tai sinulle, joka haluat päivittää osaamistasi tai olet uusi alalla. Tehokas puolitoistatuntinen kattaa kaikki tapahtumasuunnittelun perusasiat tavoitteista jälkimarkkinointiin.  Lue lisää ja ilmoittaudu.

Moniaistiset tapahtumat - aistien käyttö tapahtumissa on syventävä, tunnin kestävä webinaari sinulle, joka tahdot saada lisää vaikuttavuutta ja elämyksiä tapahtumiisi.  Lue lisää ja OSTA TALLENNE!

Verkkokurssi on hyvä vaihtoehto sinulle, joka olet kiireinen ja haluat opiskella omaan tahtiin ja vaikka heti. Verkkokurssilla opit tapahtumasuunnittelun Onnistuneen tapahtuman mallin mukaan. Lue lisää, aloita opiskelu vaikka heti ja ilmoittaudu tästä.

 

TILAA RÄÄTÄLÖITYNÄ TAPAHTUMA ON TILAISUUS - TEHOVALMENNUS ORGANISAATIOLLESI! Koulutus voi sisältää kirjan osallistujille!

Ota yhteyttä tästä

Tällaista palautetta tuli eräästä marraskuussa olleesta koulutuksesta:

"Erinomainen kouluttaja! Ihan huippu koulutus! Sain paljon ideoita tilaisuuksien järjestämiseen, mitä kaikkea pitää huomioida. Kouluttaja oli todella hyvä. Opettajalla oli hyvä ote ja tapa tuoda asiat esille. Esimerkit olivat hyvin valaisevia ja niistä pystyy soveltamaan itsellekin suoraan. Oli hyvä koulutus! Koulutuksen aihe oli hyvin valittu. Tarpeellinen tilaisuuksia järjestäville. Sai "eväitä" työhönsä. Luennoitsija oli hyvä ja laittoi myös osallistujat osallistumaan.  Kouluttaja oli hyvä ja sain kyllä hyviä vinkkejä, mutta yksityisen ja julkisen puolen mahdollisuudet tilaisuuksien järjestämisessä ovat vähän erilaiset... jo taloudenkin suhteen. Kouluttaja oli hyvä persoona. Hän osallistutti koulutukseen osallistuvia mukaan koulutukseen. Kouluttaja oli oikein hyvä ja sai koulutukseen osallistujat aktivoitua hienosti tekemään yhdessä ryhmätöitä." 

Ilmianna oiva tapahtuma

Tapahtuma-alan kilpailu Evento Awards on käynnissä. Kilpailu on uudistunut, ja finaaliin päässeet työt osallistuvat kansainvälisen mallin mukaisesti pitsaukseen tuomariston edessä huhtikuussa! Läpinäkyvyys lisääntyy - lue lisää uusista säännöistä täältä. 

Uusimpia #tapahtumatohtorin blogeja 

Tapahtuma on väline ja oikein käytettynä oiva sellainen. Lue koko juttu...

Yritystapahtuma, benjihyppyjäkö? Yritystapahtumat eivät ole benjihyppyjä, tai ainakaan pelkästään sellaisia. Kovin usein kuulen lauseen: ’Järjestetään jotakin kivaa’! Lue lisää...

Tämä on Faustus Oy:n uutiskirje. Faustus on vuonna 2007 perustettu tapahtuma-alan koulutus- ja konsultointiyritys. Lue lisää www.faustus.fi