Nyt käynnistyy uusi yritystapahtumiin painottuva tapahtumatuottaja koulutusohjelma 

Tapahtumien merkitys osana onnistunutta markkinointiviestintää kasvaa kaiken aikaa. Taidolla suunniteltu ja toteutettu tapahtuma on erinomainen markkinointikeino. Tästä syystä AJK-jatkokoulutus ja Faustus Oy ovat tuoneet markkinnoille yritystapahtumiin keskittyvän koulutuksen.

"Suunnitteluvaiheessa mietimme oikeanlaista sisältöä ja kysyimme alalla toimivilta. Lopputuloksena syntyi tapahtumatuottaja koulutusohjelma, joka kattaa laajasti koko tapahtumaprosessin ja -projektit suunnittelusta toteutukseen," kertoo AJK-jaktokoulutuksen koulutusjohtaja Iris Heikkonen.  

Kouluttajiksi, puhujiksi sekä hankkeen kannustamiseen mukaan on lupautunut alan toimijoita, joista tässä muutama:

 "Tapahtumien arvostuksen ja osaamisen edistäminen on tärkeässä osassa Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n toimintaa. Tähän nähden tämäkin koulutus on meille tärkeä ja siksi olemme innokkaasti mukana." Risto Oksanen, toimitusjohtaja, Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry.

”Tapahtuma-ala on kaivannut kipeästi täsmäkoulutusta, jossa sukelletaan nimenomaan yritystapahtumien maailmaan. Haluamme rekrytoida huippuosaajia, jotka ymmärtävät yritystapahtumien lainalaisuudet ja joilla on jo valmiina oikeat työkalut niiden tuottamiseen. Intohimo alaan on tärkeää, mutta ilman oikeanlaista työkalupakkia ei ole mahdollista kehittyä tapahtumatuottajaksi, joka tekee oikeita asioita oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.” Kati Sorjanen, Asiakkuusjohtaja, Account Director Tapahtumantekijät Oy

"Tapahtumat ovat vahvasti kasvussa oleva markkinointiviestinnän väline. Tapahtumatuottajista on jatkuva pula, ja uusien alalle tulijoiden on tulevaisuudessa oltava heti valmiita työhön. Koulutus tuo laadukasta osaamista alalle, jossa tavoitteet on asetettava korkealle." Nina Harlin, Liiketoimintajohtaja Evento-lehti

Lue koulutusohjelmasta lisää www.faustus.fi tai  lue lisää ja ilmoittaudu www.ajk-jatkokoulutus.fi

Tämän e-Vinkin myötä toivon paljon mukavia ja mieleenpainuvia kohtaamisia kesääsi, seruaava e-Vinkki ilmestyy elokuussa!

Helena Wallo #tapahtumatohtori 

MPI Finland Chapter on tapahtuma-alan intohimoinen edistäjä  

MPI (Meeting Professionals International) on globaali tapahtuma- ja kokousalan järjestö. Jäseniä on 18 500 ja järjestö on perustettu USA:ssa 1972. Helena Wallo valittiin Suomessa toimivan jäsenyhdistyksen puheenjohtajaksi 1.7. alkaen. Kiitos luottamuksesta.

Yhdistys järjestää jäsenilleen tapahtumia ja tilaisuuksia lähes kuukausittain. Lisäksi yhdistys toimii sillan rakentajana maailmalle  - on mukavampi lähteä yhdessä kansainvälisiin koulutuksiin ja tapahtumiin, kuin yksin. 

MPI Finland Chapterin syksy käynnistyy yhteistyötapahtumalla 22.8. yhdessä Theron Eventsin kanssa, jossa lupaamme osallistujille #10uuttaideaa.  Lue lisää ja tule jäseneksi.

’No show’ hallintaan?

No show on jokaisen tapahtumajärjestäjän viholainen. Näin ekologisuuden aikana, myös hukkaan heitettyä rahaa.  Oikotietä asian kuriin saamiseksi ei ole, joten viestintä ennakkokutsusta, vahvistuksen kautta varmistukseen ovat kuitenkin avainasemassa.  Kutsuprosessi on monivaiheinen ja lisäksi sosiaalisen median kanavia on hyödynnettävä 'odotusaikana'. Somepostaukset antavat 'makupaloja' tai paljastuksia ja tavoitteena on saada aikaan 'FOMO-tunne' (Fear of Missing Out).

Ja vierastaidoistakin sananen:  Vieraana, muistathan perua osallistumisesi ajoissa, viimeistään kolme päivää ennen. Tapahtumapäivän aikaiset peruutukset kun ovat jo tuottaneet tapahtumalle kulut osaltasi.  

  

Elokuussa käynnistyvät webinaarit

Kaipaatko päivitystä omaan osaamiseesi tai uusia ajatuksia jo tutun ja turvallisen tilalle? Kolme eri teemaista webinaaria - lue lisää täältä

Kesätekemistä itse opiskellen

Verkkokurssi on hyvä vaihtoehto sinulle, joka olet kiireinen ja haluat opiskella omaan tahtiin ja vaikka heti. Verkkokurssilla opit tapahtumasuunnittelun Onnistuneen tapahtuman mallin® mukaan. Lue lisää, aloita opiskelu vaikka heti ja ilmoittaudu tästä

Tämä on Faustus Oy:n uutiskirje. Faustus on vuonna 2007 perustettu tapahtuma-alan koulutus- ja konsultointiyritys.Tapahtumatohtorin uutiskirjeet eli e-Vinkit jatkavat tulemista kuukausittain. Jos tunnet tarvetta irtautua uutiskirjeestä, voit tehdä sen 'poistu uutiskirjeestä' -linkistä sivun alalaidasta. Uuden lain mukaiset tietosuojaselosteet löytyvät www.faustus.fi - sivustolta.