Tapahtumatohtori tutkii - osallistu

Jos tapahtumatohtori on ollut hieman passiivinen johtuu se vain siitä, että opiskelu on vienyt mennessään. Osana #laureamasters opiskeluani teen kehittämistyötäni, jossa tutkin tapahtumiin liittyviä lupauksia ja mahdollisia lupauskuiluja. Olisin iloinen jos käyttäisit muutaman minuutin ja vastaisit oheiseen kyselyyn. Tärkeää tutkimukseen osallistumisessa on se, että muistat kutsun johonkin tapahtumaan ja johon päätit osallistua. Tapahtuman ajankohdalla ei ole merkitystä. Valitse kuitenkin jonkin organisaation tapahtuma, eli yksityiset tapahtumat, juhlat ja häät jäävät tämän tutkimuksen ulkopuolella. 

Astu sisään - tästä pääset kyselyyn tapahtumalupauksista.

Helena kiittää ja perästä kuuluu tutkimustuloksia.

Eventex nimesi alan vaikuttajia

Eventex on globaali tapahtuma-alan toimija ja järjestää alan kilpailun jo kymmenettä kertaa. Sarjoja on useita kymmeniä, joten jokaiselle tapahtumalle löytyy varmasti omansa. Eventex järjesti myös kyselyn, jossa valittiin sata alan vaikuttajaa. Nöyränä ja ylpeänä kiitän kunniasta tultuani valituksi tälle listalle. Tässä joukossa on mukana alan huippuasiantuntijoita sekä osaajia ympäri maailman. Lisää voit lukea täältä. 

Tapahtuma-alan tulevia tapahtumia

Live Communication Week 26-30.11.2019, Milano Italia

EMEC European Meeting & Events Conference 9-11.2.2020 Sevilla, Espanja 

World Education Congress 6-9.6.2020 Grapevine, Texas, Yhdysvallat

Tapahtuma-alan kilpailuja:

Bea World, jossa finalistien lista jo julkaistu. 

Evento Awards

Eventex

Mesoja 

Tarvitsetko räätälöityä tapahtumakoulutusta omalle organisaatiollesi? Kysy lisää täältä.

UUTTA! Nyt voit valita joko tapahtumatuottajan koulutusohjelman tai -tutkinnon. Lue lisää uudesta tutkintokokonaisuudesta täältä. Koulutukset toteutetaan yhdessä AJK-jatkokoulutuksen kanssa. 

 

Tämä on Faustus Oy:n uutiskirje. Faustus on vuonna 2007 perustettu tapahtuma-alan koulutus- ja konsultointiyritys. Jos tunnet tarvetta irtautua uutiskirjeestä, voit tehdä sen 'poistu uutiskirjeestä' -linkistä sivun alalaidasta. Tietosuojaselosteet löytyvät www.faustus.fi - sivustolta.