Bea World - siellä jaettiin parhaille pokaalit

Tapahtuma-alan kansainväliset palkinnot jaettiin Italiassa Milanossa BEA Worldissä. Pari-kolmepäiväinen tapahtuma on kiinnostava kokonaisuus kohtaamisia kollegoiden kanssa, luentoja ja ryhmätyöskentelyä, kilpailutöiden pitsauksien seuraamista ja verkostoitumista sekä tietenkin palkintojuhla.

Tänä  vuonna suomalaisia tapahtumia, toimistoja tai tapahtumapaikkoja ei ollut finalistien joukossa. Miksi? Sitä ihmettelen edelleen, sillä tasoa seuranneena kyllä meilläkin olisi maailmalle vietävää tapahtumaosaamisen merkeissä. Mukava yllätys oli naapurimaan Viron voitto. Symppis tapahtuma ja loistava, hyvin harjoiteltu pitsaus toi low budget - sarjan voiton. Tämän tapahtuman takana on Evento-lehdessäkin tituleerattu 'tapahtumien kapellimestari' (Evento 2/2019) Lehari Kaustel toimistonsa Royal Experiencen kanssa. Lehari toimii myös Suomen Evento Awardsin tuomaristossa.  

Beasta sekä voittajista voit lukea lisää täältä 

KIITOS!

Vuosi 2019 on ollut jälleen kiinnostava kokonaisuus kouluttamista ja kirjoittamista. Vuotta on siivittänyt oma opiskeluni, joka on lohkaissut oman aikansa mm. siten, että aktiivisuuteni osallistua erilaisiin tapahtumiin on ollut rajoitettu. Toisaalta se, että opiskeluuni liittyvä kehittämistyö on todellakin vienyt mukanaan. Kiitos teillekin, jotka osallistuitte kyselyyni ja/tai Tapahtumamuotoilu workshoppiin. Analysointi vaihe on nyt menossa, mutta sen voin valottaa, että kiinostavalta näyttää. Työni kohde 'tapahtumalupaukset ja mahdolliset kuilut' – luo aivan omanlaisensa 'tapahtumamaiseman'. Tästä lisää ensi vuonna omissa kanavissani ja ehkäpä myös jollakin suuremmalla foorumilla.

Nöyränä ja kiitollisena vien vuoden loppuun nauttien myös Eventexin antamasta tunnustuksesta olla sadan vaikutusvaltaisimman tapahtuma-alan ihmisen joukossa. On aika kiittää vuodesta kohtaamisineen sekä toivottaa rauhaisan tapahtumallista joulua!

Helena #tapahtumatohtori  

Tapahtuma-alan tapahtumia 2020

EMEC European Meeting & Events Conference 9-11.2.2020 Sevilla, Espanja 

World Education Congress 6-9.6.2020 Grapevine, Texas, Yhdysvallat

Tapahtuma-alan kilpailuja:

Evento Awards

Eventex

Mesoaja 

Tarvitsetko räätälöityä tapahtumakoulutusta omalle organisaatiollesi? Kysy lisää täältä.

UUTTA! Nyt voit valita joko tapahtumatuottajan koulutusohjelman tai -tutkinnon. Lue lisää uudesta tutkintokokonaisuudesta täältä. Koulutukset toteutetaan yhdessä AJK-jatkokoulutuksen kanssa. 

 

Tämä on Faustus Oy:n uutiskirje. Faustus on vuonna 2007 perustettu tapahtuma-alan koulutus- ja konsultointiyritys. Jos tunnet tarvetta irtautua uutiskirjeestä, voit tehdä sen 'poistu uutiskirjeestä' -linkistä sivun alalaidasta. Tietosuojaselosteet löytyvät www.faustus.fi - sivustolta.