Syksyn väreistä ja sadosta idea tapahtumiin

Syksyn värit ja sadonkorjuun antimet ovat oivia työkaluja tapahtuman idean  synnyttämiselle. Kun tapahtuman tavoite on mietitty ja kohderyhmä tiedossa, ja vain idea uupuu - voi sen synnyttää ruskan eri sävyistä tai sadonkorjuun useista makuelämyksistä. Tapahtuman idea voi olla hyvinkin yksinkertainen ja parhaimmillaan juuri sitä se onkin. Ruska, sieniretki, pihlajanmarja tai miksei kurpitsa? Ideasta syntyy tapahtuman punainen lanka, jonka ympärille voi rakentaa mieleenpainuvan tapahtuman. Parhaimmillaan pihlajanmarjan värisestä kutsusta aina samaa tunnelmaa sykkivään kiitokseen saakka. 

Tarvitsetko uusia ajatuksia, ideoita tai tehoa tapahtuman suunnitteluun? Lue lisää tapahtumamarkkinoinnin koulutuksista www.faustus.fi  Ilmoittautuminen syksyn tapahtumakoulutuksiin tapahtuu täältä.

---

Tapahtumatohtori® kouluttaa:

Tapahtuma on tilaisuus - tehovalmennukseen kuuluvat koulutuspäivä 24.10., tunnin konsultointi ja uusin Tapahtuma on tilaisuus-kirja, hinta 790 € + alv. Lue palautetta tehovalmennuksesta täältä.

14.11. Isännyyden ihanuus - kahden tunnin tehokas tietoisku jokaiselle, joka toimii tapahtumaisäntänä 14.11. hinta vain 117 € + alv.

22.1.2015 Onnistuneen tapahtuman malli® Ilmoittaudu erikoishintaan 290 € + alv.

---

Tapahtumaisännille ekologinen liitupaita

Isäntien erottautuminen tapahtumassa on tärkeää. Aina ei ole tarkoituksenmukaista tulostaa nimilappua rintaan  tai solmia huivia kaulaan. Muitakin luovia vaihtoehtoja löytyy - kuten esimerkiksi liitupaita. Liitupaitaan voi jokainen tekstata oman nimmarinsa. Liitupaita kestää pesua ja myös tästä syystä on ekologinen ja kierrätettävä isäntätunniste hankittavaksi usein toistuviin tapahtumiin.  Lisää tietoa löydät www.gifttime.fi

---

Tapahtumien sudenkuopat osa V

Tapahtumat ovat markkinointiviestinnän herkin media. Kyse on kohtaamisista ja ihmisten välisestä vaikuttamisesta. Tapahtumaisännät ovat avainasemassa työskennellessään tapahtumassa.Lähes jokaisessa tapahtumassa tapahtuu jotakin suunnittelematonta, mutta taitavalla isännöimisellä tällaiset erheet jäävät vierailta huomaamatta. Jokaisesta ei ole tapahtumaisännäksi, mutta siinäkin voi kehittyä kouluttautumalla. Tiestitkö, että jokainen isäntä rakentaa omalla toiminnallaan organisaation mainetta?  Tapahtumissa isännät ovat osa organisaation brändiä - brändi livenä, aidosti ja kasvotusten.

---

Tämä on Faustus Oy:n uutiskirje. Faustus on koulutus- ja konsultointiyritys palveluinaan tapahtumatohtori® - sekä näyttötutkintomestaripalvelut. Kouluttajana toimii Tapahtuma on tilaisuus sekä Isännyyden Ihanuus – kirjojen kirjoittaja Helena Vallo. Helena suhtautuu intohimoisesti tapahtumiin ja kouluttamalla toivoo koko tapahtuma-alan yhä kehittyvän. Hän toimii Evento – lehden tapahtumatohtorina® sekä Evento Awardsin tuomaristossa lisäksi hän arvioi työkseen tapahtumia. www.faustus.fi