19.3.2018

Joko olet tutustunut tapahtumatohtorin blogiin?

Tapahtumatohtorin blogisarja tapahtumien  tuloksellisuudesta, mittaamisesta ja vaikuttavuudesta on löydettävissä Media Planetin businessopas.fi- sivustolta.

Tapahtuma on väline, Riittääkö ihan ok tapahtumassa sekä viimeisin – Tivauspatteristo vai muutoksenmittarit, joka käsittelee palautekyselyä joka myös on osa tapahtuman  osallistujakokemusta. Lue koko blogisarja täältä

 

19.3.2018

Tapahtumakoulutus 23.4.2018 – opi tapahtumasuunnittelua

Kasvokkain kohtaamisia ei mikään voita. Onnistunut ja vaikuttava tapahtuma ei synny itsestään, vaan vaatii osaamista, organisointikykyä ja innovatiivisyyttä. Parhaimmillaan tapahtumat ovat 6D-media – jossa aisteja käytetään tehokkaasti ja luovasti. Kaikkea tätä ja toki tavoitteista lähtevää tapahtumasuunnittelua – sitä pitää sisällään 23.4.2018 oleva tapahtumasuunnittelun koulutuspäivä. Hinta vain 490€+alv. johon sisältyy myös kirja, konsultointia ja koulutuspäivän tarjoilut. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

MPI Finland Chapterin jäsenille -10% etu!

9.2.2018

Isännöimisestä jälleen suosittu webinaari

Tapahtumien isännöiminen kruunaa tapahtuman onnistumisen. Kyse ei ole rakettitieteestä vaan asioista joita ei tule ajateltua. Tapahtumathan ovat isäntien ja vieraiden kohtaamisia, joissa hyvä isäntä hurmaa käytöksellään. Tässä webinaarissa vierailevat myös tapahtumatohtorin karikatyypit. Osta webinaarin tallenne tästä

 

9.2.2018

MPI Finlandin jäsenille, etu -10% tehovalmennuksesta

MPI Finlandin jäsenenä saat edun Tapahtuma on tilaisuus – tehovalmennuksesta.

Tehovalmennus kattaa 21.3. koulutuspäivän, kirjan sekä tunnin konsultoinnin erikseen sovittuna ajankohtana.

Sinulle MPI Finlandin jäsen kokonaisuuden hinta on vain 441,00 euroa + alv.

Lue lisää tästä.  Ilmoittautua voit tästä.

Edun saadakseni syötä kampanjakoodi MPIjäsen kohtaan kampanjakoodi Lyytin ilmoittautumisen lopussa!

31.1.2018

Uutta ajattelua tapahtuman järjestämiseen

Faustus Oy järjestää Tapahtuma on tilaisuus tehovalmennuksen, johon kuuluu koulutuspäivä, uusin Tapahtuma on tilaisuus kirja sekä halutessasi yhden tunnin mittainen konsultointi omassa organisaatiossasi koulutuksen jälkeen. Koulutus on tarkoitettu jokaiselle, joka tahtoo järjestää yhä onnistuneempia ja vaikuttavampia tapahtumia.

Seuraavan toteutuksen koulutuspäivä on keskiviikkona 21.3.2018 Helsingissä 

Hinta vain 490,00 + alv. Lue lisää ja ilmoittaudu

22.12.2017

Nyt webinaarit -20%

Keväällä on useita tapahtuman suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyviä webinaareja, lähes kuukausittain.  Webinaari  on osallistujalle helppo sekä kustannustehokas. Tapahtumatohtorin  webinaarit ovat saaneet hyvää palautetta osallistujilta. Tammikuussa uutena teemana muunmuassa messutapahtumat.

Osta ja hyödynnnä – 20 prosentin etu aina 14.1.2018 saakka.  Webinaarit löytyvät täältä

22.12.2017

Love Storyjä uuteen vuoteen

Jouluna 2017

Muistatko ensirakkauden? Muistatko ensisuudelman? Näin minulta kysyttiin kansainvälisessä tapahtuma-alan seminaarissa. Toki muistan. Sen tunteen ja hyrinän. Vieläkin nousee tunteen palanen kurkkuun ja ihokarvat pystyyn.  Tehkää, suunnitelkaa sellaisia tapahtumia kuin ensirakkaus! Tehkää sellaisia tapahtumia jotka synnyttävät tunteita! Vain sellaisilla tapahtumilla on vaikutusta ja ne muistetaan, muistutti luennoitsija.

Asian suhteen olen aivan samoilla linjoilla. Meidän on turha kokoontua jakamaan tietoa, joka on jo saatavilla verkosta. Kun kohdataan – kohdataan oikeasti, ja hyödynnetään aika vaikuttavasti tavoitteena aikaansaada muutos osallistujassa. Samasta asiasta kirjoitti ja kiteytti hyvin Eventon Heli Koivuniemi pääkirjoituksessaan ’Myötäkarvaan silittely riittää jo’ (Evento 6/2017).

Samaa sanomaa – suunnittele tapahtumia, jotka synnyttävät tunteita, hyrinää osallistujassa – itselläni on ollut ilo viedä eteenpäin sadoissa kohtaamisissa vuoden aikana. Kiitos kaikille, jotka olette uskaltautuneet mukaan oppimaan tapahtumien suunnittelua ja toteuttamista, tai oikeastaan ajattelutavan muutosta, koska se on kaiken ydin. Jokainen osaa järjestää tapahtuman, mutta se ei riitä tänä päivänä. Tarvitaan tapahtumia jotka aikaansaavat tunteita, hyrinää tai jopa kunnon Love Storyjä!

Kiitokset kaikista palautteista! Intohimolla ja nöyrästi luen ne jokaisen koulutuksen, luennon, workshopin tai esityksen jälkeen. Itselleni kouluttajana ja esiintyjänä ne ovat arvokkaita oman oppimisen ja kehittymisen kannalta – olivat ne sitten myötäkarvaan tai vastakarvaan avaavia.

Kiitokset yhteistyökumppanit, asiakkaat ja opiskelijat! Toivon rauhaisaa joulunaikaa sekä Love Storyjä uuteen vuoteen 2018!

30.11.2017

MPI Finland – alan toimija Suomessa

Tahtoisitko sinä kuulua johonkin, jossa puhutaan, jaetaan sekä opitaan tapahtumista sekä alasta?

Tule mukaan MPI Finland Chapterin toimintaan. Jäsenmaksun kautta olet oikeutettu osallistumaan tapahtumiin, jossa opitaan sekä verkostoidutaan. Ensi kevään tapahtumat on nähtävissä tästä – Jos kiinnostuit, ilmoittaudu ja tule tutustumaan toimintaan.

 

 

30.11.2017

Kirjoituksia tapahtumien tuloksellisuudesta

MediaPlanet kutsui tapahtumatohtorin uudeksi bloggaajakseen. Kirjoitusten aihe on tapahtumien tuloksellisuus ja uudet blogit löytyvät businessopas.fi-sivustolta.

Uusimmassa kirjoituksessa pohditaan tapahtumien tavoitteita sekä tapahtumia välineinä aikaansaada muutosta. Lue uusi blogi tästä

Ensimmäisessä pohdittiin ovatko yritystapahtumat benjihyppyjä? 

 

19.10.2017

Syksyn tulevat #tapahtumakoulutukset

Oletko itseoppinut tapahtuman organisoija tai kouluttautumisestasi on jo aikaa? Olisiko syytä päivittää alan osaamista?

Valitse syksyn koulutusvaihtohdoista sinulle sopivin:

Webinaarit on tarkoitettu sinulle, joka olet kiireinen ja tahdot uutta tietoa nopeasti sekä niin, että voit palata sisältöön myöhemminkin. Syksyn kaksi eri sisältöistä webinaaria ovat:

Tapahtuman järjestämisen ABC, on sinulle joka olet melko uusi tapahtumien parissa. Tehokas puolitoista tuntinen, kattaa koko tapahtumansuunnittelun perusasiat tavoitteista jälkimarkkinointiin. Lue lisää ja ilmoittaudu

Moniaistiset tapahtumat – aistien käyttö tapahtumissa, on syventävä tunnin kestoinen webinaari sinulle, joka tahdot saada lisää vaikuttavuutta ja elämyksiä tapahtumiisi. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Verkkokurssi on hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat opiskella omaan tahtiin ja vaikka heti. Verkkokurssilla opit tapahtumasuunnittelun Onnistuneen tapahtumamallin®

mukaisesti. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Kaksipäivää kasvokkain, muiden kanssa on jo perinteeksi muodostunut koulutus, jossa osallistujat itse muokkaavat sisältöä haluttuun suuntaan. Kahdessa päivässä ehditään syventyä tapahtumien mitattaviin tavoitteisiin, sosiaalisen median käyttöön tapahtumissa, tapahtumien viestintään ja markkinointiin, joitakin mainitakseni. Lue lisää ja ilmoittaudu Tapahtumamarkkinointi – järjestä onnistunut tapahtuma koulutukseen täältä.