Referenssit tapahtumajärjestämisen koulutuksista

Järjestetyt koulutukset ovat kattaneet tapahtumien suunnittelun, jälkimarkkinoinnin, tavoitteiden asetannan ja mittaamisen, sosiaalisen median hyödyntämisen tapahtumissa kuin tapahtumaisäntänä toimimisen. Koulutuksia on toteutettu järjestöissä, valtakunnallisissa organisaatioissa sekä erikokoisissa yrityksissä. Lisäksi Faustus Oy:n omiin koulutuksiin on osallistunut ihmisiä valtakunnallisesti useilta eri toimialoilta.

Palaute on kiitettävää ja kouluarvosanalla mitattuna 9+

”Helena oli yli sadan hengen asiakastapahtumassamme puhumassa tapahtuma-alan asiantuntijoille. Esityksessä oli asiaa energisesti ja viihdyttävästi ilmaistuna Tapahtumatohtorin resepti -otsikon alla. Kokemuksesta voimme suositella.”
– Aila Asu, asiakkuuspäällikkö, Musiikkitalo

”Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma Alihankinta on järjestetty Tampereella jo vuodesta 1988 lähtien. Vuosi vuodelta laajentunut kansainvälinen ammattitapahtuma on Tampereen Messujen lippulaiva ja monelle yritykselle se joka syksyinen must-juttu – vuoden kolme tärkeintä päivää. Haluamme tuoda Alihankinnan ydinviestit, sisällöt ja vaikutukset jatkossa esille tarinoiden kautta. Tapahtumamarkkinointi tarvitsee onnistuakseen yhä enemmän tarinoita, sillä ne kiinnostavat, koukuttavat ja tuovat merkittävää sisältöä monikanavaiseen viestintään ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja sen jälkeen. Alihankinta itsessään on melkoinen menestystarina ja tapahtuma kätkee sisäänsä lukuisia innostavia yritystarinoita, jotka ansaitsevat tulla kuulluiksi. Uskon, että tarinallistamisen keinoin saamme vahvistettua Alihankinta-brändiä entisestään ja löydämme uusia elementtejä tapahtuman markkinointiviestintään ja messujen sisältöön. Tarinakoneen Anne Kalliomäen ja tapahtumatohtori Helena Vallon kanssa toteutetussa Alihankinnan tarinapajassa vietimme antoisan päivän etsien yhdessä tapahtuman punaista lankaa. Tehokas ja innostava päivä antoi tarvittavia eväitä tapahtumamme tarinallistamiseen ja toimi loistavana alkusysäyksenä pidemmälle kehitystyölle. Langanpää on löydetty, joten tästä on omalla tiimillä hyvä jatkaa elämyksellisen tarinaverkon punomista Alihankinta-messuille.”
– Tanja Järvensivu,  tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, Tampereen Messut Oy & Finland Events

”Tapahtuma on tilaisuus -koulutus on oivallinen kokonaisuus.  Koulutuksen suunnittelussa on otettu huomioon osallistujien aikaisempi kokemus ja osaaminen. Näin päivästä on kaikkien helppo saada irti itselleen juuri omaan työhön sopivia vinkkejä ja apuvälineitä. Koulutuksen ilmapiiri on luotu rennoksi ja keskustelevaksi, joten päivän aikana on helppo osallistua keskusteluihin kertomalla omia kokemuksia ja esittämällä kysymyksiä. Näin osallistujilla on mahdollisuus kehittää omaa osaamista ja ”napata” ideoita juuri omaan työhön. Päivän jälkeen järjestetty konsultaatio opettajan kanssa ”kruunaa” kaiken. Tässä kohdin onkin hyvä sulatella hetki koulutuspäivän antimia ennen konsultaatiota. Näin tapaamisesta voi saada hyvin irti lisää, kun ehtii koota kysymykset ja ajatukset oman työn ja tapahtuman saralta. Helena myös perehtyi etukäteen antamaani materiaaleihin omasta tapahtumastamme ja sain erittäin hyviä kommentteja sekä vinkkejä jatkoa varten. Kaiken kaikkiaan, suosittelen tätä koulutusta kaikille, jotka järjestävät tapahtumia, oli ne sitten isoja tai pieniä!”
– Sanna, yksi osallistujista

Palautteita tapahtumanjärjestämiseen liittyvistä koulutuksista

”Aihe, tajunnan räjäyttävä infopaketti, esiintyjä” (arvosana 10)

”Innokkuus, kertomistyyli, havainnollistamisvälineet, musiikki, kaikki oli aivan priimaa!” (arvosana 10+)

”Ylitti odotukset! Huikea koulutus! Sain palon uusia työkaluja käyttööni.” (arvosana 10+)

”Rohkaisee ajattelemaan uudesta näkökulmasta.” (arvosana 9)

”Kyllä, monipuolinen ja mielenkiintoinen koulutus.” (arvosana 9)

”Se, että opettaja saa tapahtuma järjestämistyön tuntumana tärkeältä. Osaa itse antaa sille enemmän painoarvoa.” (arvosana 9)

”Syntynyt inspiraatio+uudet sovellukset+ malli. Kyllä yksi parhaista koulutuspäivistä.” (arvosana 10)

”Hyvin suuniteltu ja toteutettu koulutuspäivä. Musiikin painottaminen ja aistit yleensä tapahtumia suunnitellessa. Miettiä onko tarpeen järjestää tapahtumaa -> mitä tavoitellaan…”(arvosana 9)

”Kiitokset koulutuspäivästäsi, esiintymisesi kouluttajana on varmaa ja pätevää. Toivon, että jatkat alalla pitkään ja jaat viisaat neuvosi jatkossa muillekin. Ja tuon iloisuuden ja energisyyden säilyminen, pidä se!”

”Onnistunut tapahtuma ja isännöiminen” -koulutuksesta sanottua

Kouluarvosanan palaute oli  9.7. Parasta koulutuksessa opiskelijoiden mielestä oli:

”Tärkeitä asioita esillä. Tiivistettynä tieto + esimerkit”

”Asiasisältö ja esimerkit käytännöstä”
”Asiasisältö”
”Paljon, kunhan sisäistää. Etiketit”

”Mielenkiintoinen luennoija, sai kaikista aiheista mielenkiintoisen”
”Kokonaisuus. Runko hallussa koko ajan, keskittyminen ei herpaantunut. Kuuntelijoiden mukaan otto -innostus, mielenkiinto pysyi yllä”
”Kokonaissisältö. Kysymyksiin konkreettisia vastauksia, oikealla kielellä. Ei hienoja sivistyssanoja.”
”Etiketti. Ohjelman suunnittelun prosessi”
”Tapahtuman suunnittelu, mistä aloittaa, miten jatkaa. Mitä kaikkea otettava huomioon.”
”Saada käytännön ”avaimet” emännöintiin. Nyt on varmempi olo seuraavaan tapahtumaan.”

”Vaikea eritellä, kaikki parasta! Etikettiosuus plussaa. Haluaisin tietää aiheesta vieläkin enemmän. Mielenkiintoinen kokonaisuus, pysyi mielenkiinto yllä koko koulutuksen.”
”Selkeä esiintyminen, elävät esimerkit, toiminnalliset pienet tehtävät välissä.”
”Reipas mieli ja puhujan tahti puhua asiat. Etiketit. Huomioida aistit tapahtuman järjestelyssä.”
”Tapahtuman järjestämisen ”tähti”, josta kaikki koostuu”