Tapahtumajärjestäjän opas

Tapahtuma on tilaisuus – tapahtumamarkkinointi ja tapahtuman järjestäminen on jokaisen tapahtumanjärjestäjän opas. Kirjassa käsitellään tapahtumamarkkinointia laajasti ja pohditaan miten tapahtumia voidaan hyödyntää paremmin osana muuta markkinointiviestintää. Kirja toimii monipuolisena ja helppolukuisena työkalupakkina onnistuneeseen tapahtuman järjestämiseen.  Kirjassa käydään läpi mm. tapahtumaprosessin kulku, vastuuhenkilöiden tehtävät, erilaiset tapahtumat, ideoita tapahtumiin, tapahtumaisännän rooli ja merkitys. Kirjassa on kerrottu myös malli, joka helpottaa tapahtumasuunnittelua.  Kirjan ovat kirjoittaneet Eija Häyrinen ja Helena Wallo.
Kirjan uudessa päivitetyssä laitoksessa on laajennettu erityisesti sosiaalisen median ja mobiilisovellusten hyödyntämismahdollisuuksia tapahtumissa. Lisäksi keskitytään tapahtumien tuloksellisuuteen ja sen mittaamiseen sekä siihen, miten tapahtumilla voidaan tuottaa oppimiskokemus tai elämys.
Uusin 5.laitos sisältää uutta tietoa tavoitteista, mittaamisesta, turvallisuudesta, tarinallistamisesta, digitaalisuudesta sekä uusia esimerkkejä!
Tilaa kirja käyttäen kuponkikoodia TAPAHTUMA kustantajan verkkokaupausta täältä saat kirjan hintaan 55 euroa (sisältää toimituskulut) kun ovh  on 69,50 euroa.
Tapahtuma on tilaisuus_2016
Ensimmäinen tapahtumajärjestäjän opas ilmestyi jo vuonna 2003. Sen jälkeen opas on uudistettu ilmestyessään.
Kirjaa käytetään oppikirjana useissa oppilaitoksissa sekä opinnäytetöissä. Se voidaan liittää osaksi tapahtumatohtorin räätälöityä koulutusta – osaksi oppimiskokemusta.
Tapahtuma_on_tilaisuus_4 laitosTapahtuma-on-tilaisuus-kirja IMG_8331_oranssi kirja IMG_8338_kirja 2003
Tapahtumien järjestämiseen liittyvä opas  Isännyyden ihanuus  on ilmestynyt vuonna 2009. Kirja kertoon miten toimia tapahtumaisäntänä ja siitä miten hyvällä isännöimisellä tapahtumat tulevat paremmin hyödynnetyiksi. Kirjassa käsitellään erilaisia tehtäviä mitä erilaisissa tapahtumissa voi isännillä olla. Sitä millainen on hyvä tapahtumaisäntä. Myös Helena Wallon luomat ei toivotut tapahtumaisäntien karikatyypit on avattu kirjassa. Kirja  antaa vinkkejä miten toimia parempana tapahtumaisäntänä on kyse sitten sidosryhmä- tai asiakastilaisuudesta, messuista tai suurista illanistujaisista. Kirja on nopealukuinen. Aiheesta voi tilata myös luennon tai koulutuksen esimerkiksi ennen asiakastapahtumaa. Myös perusasiat etiketistä on mukana kirjassa.
5.2.2014 tuodut 311

Isännyyden ihanuus – opasta on tilattavissa vain täältä, ei saatavissa kirjakaupoissa.

Isäntänä oleminen tapahtumassa on merkityksellistä. Meille jokaiselle, se ei aina ole luonnikasta ja mukavaa, mutta siinä voi kehittyä esimerkiksi lukemalla kirjan. Nyt Isännyyden ihanuus kirja kirjoittajalta erikoishintaan 17,00 sisältää postituskulut.

Kymmenen kirjaa ja enemmän erikoishintaan 12,00 kpl + postituskulut.

Tilaa Isännyyden ihanuus kirja

Nimi (pakollinen)

Organisaatio

Osoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Laskutusosoite (jos eri kuin yllä)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Tilaan Isännyyden ihanuus kirjoja kpl

Roskapostin välttämiseksi kirjoita vielä kuvassa näkyvät kirjaimet tekstikenttään
captcha

Tietosuojaseloste