Tapahtumakouluttaja ja puhuja

Helena Wallo on tapahtumakouluttaja, jolla on vankka kokemus alalta.  Hän on päätyönään kouluttanut ja puhunut tapahtumien järjestämisestä yli vuosikymmenen ajan. Ensimmäinen päivän pituinen koulutus oli vuonna 2004. Helena kouluttaa oppilaitoksissa, yliopistoissa, yrityksissä sekä erilaisissa valtakunnallisissa organisaatioissa, suurissa ja pienissä yrityksissä.

Lisäksi hän toimii sisällöntuottajana useissa tapahtuma-alan koulutuksissa Suomessa. Yhdessä AJK-jatkokoulutuksen kanssa hän on käynnistänyt Tapahtumatuottajan koulutusohjelman, josta voit lukea lisää täältä.

Puhujaksi tai panelistiksi

Helena puhuu laajasti tapahtumien järjestämisestä, tapahtuman suunnittelusta ja toteuttamisesta. Helena luennoi ja puhuu mielellään ja intohimolla tavoitteenaan aikaansaada yhä onnistuneempia tapahtumia. Jokainen esiintyminen räätälöidään kohderyhmän ja tapahtuman tavoitteen mukaisesti. Puhe voi kestää puolesta tunnista – usean tunnin koulutukseen, workshoppiin tai luentoon. Helena on myös aktiviinen ja värikäs panelisti.

Ota yhteyttä Helenaan täältä tai lähetä viesti osoitteeseen helena.wallo@faustus.fi

Kouluttajaksi

Helena kouluttaa tunnin, päivän tai useita päiviä – tarpeen mukaan.  Helenalla on kokemusta markkinoinnin ja markkinointiviestinnän kouluttamisesta eri oppilaitoksissa sekä usean vuoden kokemus tapahtumamarkkinoinnin kouluttamisesta sekä tehtävien ohjaamisesta ja arvioimisesta.

Helenan koulutukset ovat saaneet systemaattisesti kiitettävää palautetta. Helena uskoo sosiokonstruktiiviseen oppimiskäsitykseen. Koulutukset ovat vuorovaikutteisia tavoitteena oppijan oman osaamisen kehittyminen ja aktivointi. Opiskellessaan pedagogiksi hänen lopputyönsä aihe oli oppimisen orientaatio.

Katso referenssit

Kokemus

Helena on koulutukseltaan MBA, ekonomi, pedagogi, tuotekehittäjä sekä näyttötutkintomestari. Hänen ensimmäisen tutkinnon  pääaineena oli markkinointi. Yliopisto-opiskelujen jälkeen hän on käynyt useita markkinoinnin, tapahtuma-alan ja johtamisen kursseja päivittäen näin osaamistaan jatkuvasti. Hän on perehtynyt tapahtumien tavoitteiden asetantaan, tuloksellisuuteen ja vaikuttavuuteen.

Helenan koulutukset ovat käytännönläheisiä ja perustuvat omaan kokemukseen tapahtumien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Helena on kirjoittanut  suomenkieliset tapahtumamarkkinoinnin kirjat Tapahtuma on tilaisuus sekä Isännyyden ihanuus. Voit lukea lisää kirjoista täältä.

Ennen oman yrityksen perustamista Helena toimi markkinoinnin-, markkinointiviestinnän-, henkilöstön kehittämisen ja viestinnän tehtävissä, esimiehenä sekä johtoryhmissä. Hän on toiminut vakuutus- sekä IT-toimialoilla. Lisätietoja löydät muun muassa Helenan LinkedIn-profiilista.

Eventex Jury Member

Jokaisessa tehtävässään hän on käyttänyt tapahtumia osana muuta markkinointiviestintää. Helena on toiminut yhteistyössä useiden mainos-, markkinointi-, viestintä- ja tapahtumatoimistojen kanssa. Hän on suunnitellut ja järjestänyt tapahtumia itsenäisesti ’inhouse’, mutta myös yhdessä tapahtumatoimistojen kanssa. Hän toimi Cocomms viestintätoimiston hallituksessa viisi vuotta. Lisäksi hän on toiminut suomalaisen Evento Awards, gloaalin Eventex, Mesoaja sekä Baltic For Events – alan kilpailujen tuomaristoissa. Koulutustapahtumien  lisäksi hän suunnittelee sekä toteuttaa keskimäärin yhden tapahtuman vuodessa säilyttäen näin myös tuntuman konkreettisen tekemiseen tapahtumien järjestämisen parissa. Helena toimi MPI Finland Chapterin hallituksessa ja puheenjohtajana 1.7.2018 alkaen vuoden. MPI (Meeting Professional International) on kansainvälinen tapahtuma-alan järjestö. Syksyllä 2019 Helena valittiin tapahtuma-alan sadan vaikutusvaltaisimman henkilön joukkoon ja edelleen hän on kansainvälisen Eventex tapahtuma-alan kilpailun tuomaristossa.

Helena käyttää sosiaalista mediaa aktiivisesti aihetunnisteina #tapahtumatohtori #tapahtumaontilaisuus.

Seuraathan Instagramissa!