Haastan – Suomalaista tapahtumalaatua ja vaikuttavuutta maailmalle

19.10.2016
Sibelius

Sibelius

Minulla on ollut ilo nähdä kansainvälisten tapahtumien parhaimmistoa, sellaisia jotka on valikoituneet tapahtumakilpailujen terävimpään loppuottelijajoukkoon. Usein ne ovat myös spektaakkelimaisia, suuria tuotantoja joissa on mahtipontisia ilotulituksia ja rahaa käytetään todella paljon.

Mahtipontisuus ei kuitenkaan ole itsetarkoitus. Tapahtuma-alan kilpailussa tuomaristo koostuu monipuolisesta alan osaamisesta. Näkemystä ja kokemusta on laajasti, joten kyllä tuomaristo näkee kokemuksellaan ilotulituksien taakse. He, itseni mukaan lukien, haluavat nähdä tapahtuman idean, punaisen langan sekä tavoitteet jotka on mitattu ja ne voidaan todentaa. Toivotaan ja odotetaan tapahtumia, joilla on vaikuttavuutta ydintoiminnalle. Usein onnistumisen perusta onkin näppärä idea, jonka ympärille rakentuu monikanavainen tapahtuma. Nämä lisäävät brändimielikuvaa ja nostavat brändin siivilleen kyseisessä tapahtumassa.

Tiedän, että Suomesta todellakin löytyy tällaisia tapahtumia, joten heitän haasteen. Viedään yhdessä tapahtumaosaamistamme maailmalle. Ja kuinka esimerkiksi? Ehdotan, että osallistut Eventex tapahtuma-alan kilpailuun.

Sarjoja on useita ja ne löytyvät ohjeineen täältä 

Lisäksi käyttämällä koodia helenavallo, saat edun ilmoittautuessasi kilpailuun. Takaraja töiden jättämiseen on lokakuun loppu, joten vielä keretään.