Helena Vallo Eventexin tuomaristoon

7.10.2016
Eventexin perustaja Ovanes Ovanessian

Eventexin perustaja Ovanes Ovanessian

Eventexin perustaja, Ovanes Ovanessian, on tyytyväinen kun tuomaristoon saadaan suomalaista verta. Hän myös toivoo, että Suomalaisella osaamisella osallistuttaisiin kilpailuun runsaammin. Hän muistuttaa miten voitokkaita ovat olleet Tapahtumantekijät, joka viime vuonna oli finaalissa, ja myös Catch Box, joka ylsi voittoon omassa sarjassaan.

Ensi kertaa globaaliin tapahtuma-alan kilpailuun Eventexin tuomaristoon on kutsuttu suomalainen tapahtuma-alan osaaja Helena Vallo.  Kilpailu on globaali niin tuomariston kuin osallistuvien tapahtumatöidenkin suhteen ja poikkeaa siten mm. Eubea ja Evento Awards – kilpailuista. Viime vuonna Eventex kilpailuun osallistuttiin kolmestakymmenestä maasta.

Eventex tapahtuma-alan kilpailu järjestetään nyt seitsemättä kertaa ja palkinnot jaetaan tammikuussa Irlannissa. Tuomariston muodostaa yli kolmekymmentä jäsentä maailmanlaajuisesti ja tuomarointi tapahtuu verkon yli.  Jokaiseen 23 eri kilpailusarjaan on omat kriteerit, ja tuomaristo arvioi ehdotukset asteikolla 1-10. Tässä kilpailussa tuomarointi on avointa ja kaikki ehdokkuudet, äänet ja tuomareiden kommentit julkaistaan voittojuhlan jälkeen.

’’Erityisen kiinnostavaa on sarjojen monilukuisuus. Oma kilpailusarja on mm. festarille, musiikki- ja business-tapahtumalle unohtamatta tapahtumateknologiaa’’, Helena Vallo kertoo.

Tuomaroinnin tuloksena julkistetaan 3-5 eniten ääniä saanutta ehdotusta kustakin sarjasta. Voittaja sekä toinen ja kolmas sija julkistetaan voittogaalassa 24.1.2017 Dublinissa Irlannissa.

’’Luonnollisesti olen iloinen ja jopa ylpeä, että saan edustaa suomalaista tapahtuma-alaa globaalissa kilpailussa’’, kertoo Helena, joka työkseen kouluttaa tapahtumamarkkinointia sekä tapahtumien suunnittelua ja toteuttamista. Hän jatkaa: ’’Tiedän kokemuksesta, että töiden arviointi vie todella paljon aikaa, mutta se on myös erityisen antoisaa. Saan valtavasti ammennettavaa koulutuksiin ja esityksiin, joten ehkä osaltani voin myös auttaa ja tuoda kansainvälisiä hyviä käytäntöjä myös suomalaiseen toimintaan. Intohimoni on tapahtumat.’’

Lisätietoja:  Helena Vallo, toimitusjohtaja Faustus Oy 045 – 114 8444

 http://www.faustus.fi/  

http://eventex.co/

http://eventex.co/id/ovanes-ovanessian/ evenber 201