Love Storyjä uuteen vuoteen

22.12.2017

Jouluna 2017

Muistatko ensirakkauden? Muistatko ensisuudelman? Näin minulta kysyttiin kansainvälisessä tapahtuma-alan seminaarissa. Toki muistan. Sen tunteen ja hyrinän. Vieläkin nousee tunteen palanen kurkkuun ja ihokarvat pystyyn.  Tehkää, suunnitelkaa sellaisia tapahtumia kuin ensirakkaus! Tehkää sellaisia tapahtumia jotka synnyttävät tunteita! Vain sellaisilla tapahtumilla on vaikutusta ja ne muistetaan, muistutti luennoitsija.

Asian suhteen olen aivan samoilla linjoilla. Meidän on turha kokoontua jakamaan tietoa, joka on jo saatavilla verkosta. Kun kohdataan – kohdataan oikeasti, ja hyödynnetään aika vaikuttavasti tavoitteena aikaansaada muutos osallistujassa. Samasta asiasta kirjoitti ja kiteytti hyvin Eventon Heli Koivuniemi pääkirjoituksessaan ’Myötäkarvaan silittely riittää jo’ (Evento 6/2017).

Samaa sanomaa – suunnittele tapahtumia, jotka synnyttävät tunteita, hyrinää osallistujassa – itselläni on ollut ilo viedä eteenpäin sadoissa kohtaamisissa vuoden aikana. Kiitos kaikille, jotka olette uskaltautuneet mukaan oppimaan tapahtumien suunnittelua ja toteuttamista, tai oikeastaan ajattelutavan muutosta, koska se on kaiken ydin. Jokainen osaa järjestää tapahtuman, mutta se ei riitä tänä päivänä. Tarvitaan tapahtumia jotka aikaansaavat tunteita, hyrinää tai jopa kunnon Love Storyjä!

Kiitokset kaikista palautteista! Intohimolla ja nöyrästi luen ne jokaisen koulutuksen, luennon, workshopin tai esityksen jälkeen. Itselleni kouluttajana ja esiintyjänä ne ovat arvokkaita oman oppimisen ja kehittymisen kannalta – olivat ne sitten myötäkarvaan tai vastakarvaan avaavia.

Kiitokset yhteistyökumppanit, asiakkaat ja opiskelijat! Toivon rauhaisaa joulunaikaa sekä Love Storyjä uuteen vuoteen 2018!

Kommentit on suljettu.