Tapahtuma on näyttämö, jossa kohdataan

29.12.2016

Suomi juhlii ja tiedän, että useat organisaatiot järjestävät sidosryhmilleen, asiakkailleen ja henkilökunnalleen juhlia itsenäisen Suomen kunniaksi. Kulissit, tarjoilut ja tapahtuman ohjelma ovat vain osa tapahtuman onnistumista. Suurin rooli tapahtumissa on isännillä, jotka ovat töissä tapahtumassa, näin todettiin myös uusimmassa Tapahtuma – kirjassa. Olisiko perehtyneellä isäntien toiminnalla saatavissa enemmän irti?

Tiesitkö, että voit tilata tapahtumatohtorin kouluttamaan ennen tapahtumaasi. Koulutus voi olla myös webinaari, mutta tehokkain se on aitona kohtaamisena. Isäntäkoulutus on koettu ulkopuolisen kouluttajan toimesta tehokkaaksi, koska silloin voidaan ’vahingossa’ puuttua organisaation pinttyneisiin tapoihin ja ’nostaa kissa pöydälle’. Silloin uskalletaan puhua tavoitteista, isäntien erilaisista rooleista, small talkista tai vaikkapa tapahtumaisäntien karikatyypeistä, joihin tapahtumatohtori törmää silloin tällöin.

Tapahtumatohtori on kirjoittanut asiasta oman pienen kirjan Isännyyden ihanuus, joka voidaan liittää osaksi koulutusta. Koulutukseen on jo osallistunut useita ryhmiä ja konkreettiset tulokset ovat näkyneet jo seuraavassa tapahtumassa. Soita heti 045 – 14 8444 tai pyydä tarjous.