Syksyn tulevat #tapahtumakoulutukset

19.10.2017

Oletko itseoppinut tapahtuman organisoija tai kouluttautumisestasi on jo aikaa? Olisiko syytä päivittää alan osaamista?

Valitse syksyn koulutusvaihtohdoista sinulle sopivin:

Webinaarit on tarkoitettu sinulle, joka olet kiireinen ja tahdot uutta tietoa nopeasti sekä niin, että voit palata sisältöön myöhemminkin. Syksyn kaksi eri sisältöistä webinaaria ovat:

Tapahtuman järjestämisen ABC, on sinulle joka olet melko uusi tapahtumien parissa. Tehokas puolitoista tuntinen, kattaa koko tapahtumansuunnittelun perusasiat tavoitteista jälkimarkkinointiin. Lue lisää ja ilmoittaudu

Moniaistiset tapahtumat – aistien käyttö tapahtumissa, on syventävä tunnin kestoinen webinaari sinulle, joka tahdot saada lisää vaikuttavuutta ja elämyksiä tapahtumiisi. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Verkkokurssi on hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat opiskella omaan tahtiin ja vaikka heti. Verkkokurssilla opit tapahtumasuunnittelun Onnistuneen tapahtumamallin®

mukaisesti. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Kaksipäivää kasvokkain, muiden kanssa on jo perinteeksi muodostunut koulutus, jossa osallistujat itse muokkaavat sisältöä haluttuun suuntaan. Kahdessa päivässä ehditään syventyä tapahtumien mitattaviin tavoitteisiin, sosiaalisen median käyttöön tapahtumissa, tapahtumien viestintään ja markkinointiin, joitakin mainitakseni. Lue lisää ja ilmoittaudu Tapahtumamarkkinointi – järjestä onnistunut tapahtuma koulutukseen täältä.