Tapahtuman järjestämisen yhteistyökumppaneita

Tapahtumien järjestämisessä  tarvitaan yhteistyökumppaneita ja yhteistyötä.
Tällä sivustolla kerrotaan yrityksistä ja organisaatioista joiden kanssa muunmuassa tapahtumatohtori tekee yhteistyötä.

 

gifttime Lyytilogo
Lahjataikuri on palveleva ja luotettava yhteistyökumppani tapahtumamarkkinointiin, kaikenlaisiin tapahtumiin.
Pipoista talvitakkeihin ja kynistä isoihin promotuoleihin. Vai tarvitsetko t-paitoja tapahtumaasi. Tiesitkö, että on paitoja, johon voi kirjoittaa liidulla?
Lyyti – tapahtumanhallintapalvelu Kutsuprosessi ja kutsuminen on oleellinen osa tapahtumaa, tapahtumamarkkinointia. Lyyti-palvelun avulla tapahtuman kutsuprosessi pysyy hallinnassa ja vuorovaikutteinen viestintä tapahtumaan kutsutun kanssa mahdollistuu mainiosti. Lyyti tehostaa tapahtuman kutsuprosessia huomattavasti, ja jättää aikaa muiden asioiden hiomiseen. Lue lisää.
venuu tarinakone
Venuu Venyy on hyvä työkalu tapahtumamarkkinointiin. Venuun kautta löytyvät tapahtumamtapahtumapaikat, nykyaikaisesti ja tehokkaasti. Venuu helpottaa tapahtuman suunnittelua huomattavasti.

Etsi tapahtumallesi paikka täältä.

 

Tarinakone Tarinakoneen Anne Kalliomäki on tarinalähtöisen palvelumuotoilun edelläkävijä Suomessa. Tarinakone valmentaa yrityksiä tekemään palveluista kokemuksia kokonaisvaltaisen tarinallistamisen avulla. Tarinallistamalla tapahtumaan tehdään tarinallinen kehys, juoni. Tarina on kaikin aistein asiakkaan koettavissa. Tarinallistamisen avulla tapahtuma entistä vahvemmin palvelee niitä imagolllisia ja liiketoiminnallisia tavoitteita, joita tapahtumalle on asetettu. Vuonna 2014 toukokuussa ilmestyi Annen kirjoittama Tarinallistaminen – Palvelukokemuksen punainen lanka. Lue lisää. Tapahtumat ja tarinallistaminen ovat oiva yhdistelmä. Lue lisää täältä