Tapahtuman järjestämisen yhteistyökumppaneita

Tapahtumien järjestämisessä  tarvitaan yhteistyökumppaneita ja yhteistyötä.
Tällä sivustolla kerrotaan yrityksistä ja organisaatioista joiden kanssa muunmuassa tapahtumatohtori tekee yhteistyötä.

 

gifttime Lyytilogo
Lahjataikuri on palveleva ja luotettava yhteistyökumppani tapahtumamarkkinointiin, kaikenlaisiin tapahtumiin.
Pipoista talvitakkeihin ja kynistä isoihin promotuoleihin. Vai tarvitsetko t-paitoja tapahtumaasi. Tiesitkö, että on paitoja, johon voi kirjoittaa liidulla?
Lyyti – tapahtumanhallintapalvelu Kutsuprosessi ja kutsuminen on oleellinen osa tapahtumaa, tapahtumamarkkinointia. Lyyti-palvelun avulla tapahtuman kutsuprosessi pysyy hallinnassa ja vuorovaikutteinen viestintä tapahtumaan kutsutun kanssa mahdollistuu mainiosti. Lyyti tehostaa tapahtuman kutsuprosessia huomattavasti, ja jättää aikaa muiden asioiden hiomiseen. Lue lisää.
venuu tarinakone
Venuu Venyy on hyvä työkalu tapahtumamarkkinointiin. Venuun kautta löytyvät tapahtumamtapahtumapaikat, nykyaikaisesti ja tehokkaasti. Venuu helpottaa tapahtuman suunnittelua huomattavasti.

Etsi tapahtumallesi paikka täältä.

 

Tarinakone Tarinakoneen Anne Kalliomäki on tarinalähtöisen palvelumuotoilun edelläkävijä Suomessa. Tarinakone valmentaa yrityksiä tekemään palveluista kokemuksia kokonaisvaltaisen tarinallistamisen avulla. Tarinallistamalla tapahtumaan tehdään tarinallinen kehys, juoni. Tarina on kaikin aistein asiakkaan koettavissa. Tarinallistamisen avulla tapahtuma entistä vahvemmin palvelee niitä imagolllisia ja liiketoiminnallisia tavoitteita, joita tapahtumalle on asetettu. Vuonna 2014 toukokuussa ilmestyi Annen kirjoittama Tarinallistaminen – Palvelukokemuksen punainen lanka. Lue lisää. Tapahtumat ja tarinallistaminen ovat oiva yhdistelmä. Lue lisää täältä
Speakersforum
Speakersforum ”Kuulun Speakersforumin eli Suomen suurimpaan ja markkinoiden hyväksymään puhuja- ja kouluttajaverkostoon ja minut tapahtumatohtorin saa tilattua myös sieltä!”

 

Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n tehtävänä on nostaa sponsoroinnin ja tapahtumamarkkinoinnin tuloksellisuutta ja osaamista Suomessa. Yhdistys edistää koko toimialan hyvinvointia keräten yhteen 
brändit (sponsorit, tapahtumia hyödyntävät yritykset), oikeuksien omistajat (kohteet, järjestäjät)
sekä alan asiantuntijat (toimistot, konsultit).Lue lisää.
 Logo catcher appstudios2
Catcher-työkalu auttaa sinua ja yritystäsi keräämään helpommin ja nopeammin asiakasdataa, liidejä tai henkilöstöpalautetta. Viiva- ja QR-koodien lukuominaisuuden avulla Catcher helpottaa myös yhteystietojen jättämistä ja mahdollistaa mm. paikan päällä toteutettavat ilmoittautumisjärjestelmät ja messuarvonnat. Catcher auttaa osaltaan markkinoinnin automatisoimisessa ja yrityksen muiden markkinointikanavien hyödyntämisessä sekä eri tyyppisten tavoitteiden mittaamisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Lue lisää.