Tapahtuman järjestämisen koulutus Tapahtuma on tilaisuus

Tahtoisitko nukkua yösi rauhassa ennen tapahtumaa ja oppia helpottavia keinoja ja ideoita tapahtuman järjestämiseen ja suunnitteluun? Tahdotko suunnitella onnistuneempia tapahtumia?  Oivaltaa miten sosiaalista mediaa voi käyttää tapahtuman tukena? Tahdotko ymmärtää mitä kaikkea pitää suunnitella ennen tapahtumaa? Tahdotko oppia koko tapahtumamarkkinointiprosessin? Tahtoisitko, että asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi suosittelisi tapahtumaasi tai tulisi uudestaan tai jakasi kokemuksiaan sosiaalisessa mediassa?

Tapahtuma on tilaisuus koulutus on tarkoitettu jokaiselle, joka tahtoo järjestää yhä onnistuneempia ja vaikuttavampia tapahtumia.

Tapahtuma on tilaisuus_2016

 Kenelle?

Tapahtumamarkkinoinnin koulutuksesta on hyötyä sinulle, joka

 • tahdot toteuttaa yhä parempaa ja tavoitteet täyttävää tapahtumamarkkinointia
 • toivot lisää systemaattisuutta tapahtuman suunnitteluun ja toteuttamiseen
 • toivot uusia työkaluja ja ideoita tapahtumien suunnitteluun
 • toivot tietoa miten hyödyntää sosiaalista mediaa tapahtuman suunnittelussa ja järjestämisessä, tapahtumamarkkinoinnissa
 • tahdot toteuttaa tapahtumamarkkinointia, niin että asiakas suosittelee ja tulee uudestaan
 • oman toimen lisäksi suunnittelet ja järjestät asiakastilaisuuksia, seminaareja, juhlia, messuja tai muita tapahtumia

Koulutuspäivän sisältö

 • Mitä on tavoitteellinen tapahtumamarkkinointi?
 • Tapahtuman suunnitteluprosessi
 • Miten suunnittelet tapahtuman Onnistuneen tapahtuman mallin® mukaisesti?
 • Miten hyödynnät sosiaalista mediaa tapahtumassa?
 • Millaisia rooleja ja mikä merkitys on tapahtumaisännillä?
 • Tapahtuman johtaminen
 • Päivä sisältää esimerkkejä ja tarinoita onnistuneista ja vähemmän onnistuneista tapahtumiin liittyvistä avainkohdista

Esimerkki koulutuspäivän aikataulusta

9.00 Tervetuloa, koulutus alkaa aamukahvin lomassa
12–13.00 Lounas
16.00 Koulutuspäivä päättyy

 

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Tapahtuma on tilaisuus sekä Isännyyden Ihanuus – tapahtumamarkkinoinnin kirjojen kirjoittaja tapahtumatohtori Helena Wallo. Helena on ekonomi, pedagogi sekä kokenut tapahtumaihminen. Hänellä on kokemusta sadoista tapahtumista vieraana sekä tapahtumien suunnittelijana ja organisoijana. Helena on luonut Onnistuneen tapahtuman mallin®, joka on mainio työkalu tapahtuman suunnittelussa. Helena suhtautuu intohimoisesti tapahtumiin. Kouluttamalla, puhumalla, bloggaamalla tapahtuista hän toivoo koko tapahtuma-alan kehittyvän. Helena toimii tai on toiminut Evento Awards, globaali Eventex, Mesoaja sekä Baltic for Events – alan kilpailujen tuomaristoissa lisäksi hän arvioi ja konsultoi työkseen tapahtumia sekä bloggaa niistä. Helena toimii myös kansainvälisen MPI Finland Chapterin hallituksen jäsenenä, on kutsuttu Bea World tapahtuma-alan kilpailun Advisory Boardiin ja valittu sadan alan vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon 2019 syksyllä.

Koulutuspäivän paikka

Koulutus pidetään erikseen sovitussa paikassa tai tilaajan omissa tiloissa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja puhelimitse 045 -1148444 tai helena.wallo@faustus.fi

Näin kertoo Birgitta kokemuksestaan Tapahtuma on tilaisuus – tehovalmennuksesta:

”Tapahtuma on tilaisuus -koulutus on oivallinen kokonaisuus. Koulutuksen suunnittelussa on otettu huomioon osallistujien aikaisempi kokemus ja osaaminen. Näin päivästä on kaikkien helppo saada irti itselleen juuri omaan työhön sopivia vinkkejä ja apuvälineitä. Koulutuksen ilmapiiri on luotu rennoksi ja keskustelevaksi, joten päivän aikana on helppo osallistua keskusteluihin kertomalla omia kokemuksia ja esittämällä kysymyksiä. Näin osallistujilla on mahdollisuus kehittää omaa osaamista ja ”napata” ideoita juuri omaan työhön.

Päivän jälkeen järjestetty konsultaatio opettajan kanssa ”kruunaa” kaiken. Tässä kohdin onkin hyvä sulatella hetki koulutuspäivän antimia ennen konsultaatiota. Näin tapaamisesta voi saada hyvin irti lisää, kun ehtii koota kysymykset ja ajatukset oman työn ja tapahtuman saralta. Helena myös perehtyi etukäteen antamaani materiaaleihin omasta tapahtumastamme ja sain erittäin hyviä kommentteja sekä vinkkejä jatkoa varten. Kaiken kaikkiaan, suosittelen tätä koulutusta kaikille, jotka järjestävät tapahtumia, oli ne sitten isoja tai pieniä!”

Oikeudet muutoksiin pidätetään.