Tapahtumatuottaja koulutusohjelma #tatu

TAPAHTUMATUOTTAJA KOULUTUSOHJELMA – seuraavan kerran syyskuussa 2019!

Koulutusohjelman aikana opit suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisille kohderyhmille suunnattuja vaikuttavia tapahtumia. Opit tapahtumasuunnitteluprosessin kokonaisuuden tavoitteiden asettamisesta tulosten arviointiin. Ymmärrät kohderyhmien analysoinnin sekä lainsäädännön ja projektijohtamisen osana tapahtuman suunnittelua ja toteuttamista. Kuulet tosielämän esimerkkejä toteutuneista tapahtumista ja pääset myös itse analysoimaan sekä suunnittelemaan tapahtumia. Painopiste on yritysten, liittojen ja erilaisten organisaatioiden järjestämissä tapahtumissa.

KOHDERYHMÄ JA TAVOITTEET
Tapahtumatuottajan koulutusohjelma sopii sinulle, joka tahdot kehittyä ammatillisesti tapahtuma-alan tuottajaksi tai sinulle, joka toimit jo alalla ja tahdot päivittää osaamistasi. Koulutus sopii esimerkiksi markkinointiassistenteille ja markkinointisuunnittelijoille, johdon assistenteille, henkilöstöhallinnon parissa työskenteleville, visualisteille, tapahtuma-alan yrityksissä työskenteleville tai tapahtuma-alan tehtävistä kiinnostuneille. Koulutus sopii myös sinulle, joka vastaat tapahtumista ja palveluiden ostamisesta organisaatiossasi.

MONIMUOTO-OPISKELU
Tapahtumatuottajaksi opiskelu tapahtuu monimuoto-opiskeluna, joka koostuu lähiopetuspäivistä ja itsenäisestä etäopiskelusta tehtävien parissa. Koulutukseen sisältyy  kuusi lähiopetuspäivää sekä itsenäistä opiskelua tehtävien parissa. Lähipäivät järjestetään 3-4.9.2019, 8-9.10.2019 ja 3-4.12.2019. . Koulutuksen kokonaiskesto on 4kk ja sen laajuus on 15 opintopistettä. Koulutuksessa on käytössä sähköinen verkko-oppimisalusta (Moodle).

OPETTAJAT JA YHTEISTYÖKUMPPANIT
Koulutus tehdään yhdessä AJK-jatkokoulutus (www.ajk-jatkokoulutus.fi ) ja Faustus Oy:n kanssa. Koulutuksen pääopettajana toimii Tapahtumatohtori Helena Wallo. Hänen ohellaan koulutuksessa on jokaisessa koulutusjaksossa mukana useita eri tapahtuma-alan asiantuntijoita, jotka tuovat koulutuksen sisältöön oman ammattitaitonsa ja ajankohtaisen tietämyksen alan trendeistä ja näkökulmista. Yhteistyökumppaneina koulutuksessa ovat muun muassa Bright Finland, Elämys Group, Evento, Musiikkitalo, Tapahtumantekijät, Sponsorointi ja Tapahtumamarkkinointi ry sekä Theron Group.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen 3.9. 2019 alkavaan koulutukseen päättyy 26.8.2019. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella, jonka löydät AJK-Jatkokoulutuksen nettisivuilta tästä. Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtumatuottajan koulutusohjelman hinta on 2470 € + alv 24%.
Maksu kattaa opetuksen lisäksi opetusmateriaalit, Tapahtuma on tilaisuus –kirjan, Evento-lehden vuosikerran sekä kahvit ja lounaan opintopäivinä.

TAPAHTUMATUOTANNON TUTKINNON OSA

Koulutusohjelma antaa valmiudet suorittaa 1.1.2019 voimaan tulevaan liiketoiminnan ammattitutkintoon sisältyvä tapahtumatuotannon tutkinnon osa. Tutkinnon osan suoritus tapahtuu yhteistyössä Edupolin kanssa koulutuksen jälkeen ja sen hinta on 300 € + alv 24%