Tapahtumatuottajan koulutus #tatu

TAPAHTUMATUOTTAJAN KOULUTUS

Koulutuksen aikana opit suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisille kohderyhmille suunnattuja vaikuttavia tapahtumia. Opit tapahtumasuunnitteluprosessin kokonaisuuden tavoitteiden asettamisesta tulosten arviointiin. Ymmärrät kohderyhmien analysoinnin sekä lainsäädännön ja projektijohtamisen osana tapahtuman suunnittelua ja toteuttamista. Kuulet tosielämän esimerkkejä toteutuneista tapahtumista ja pääset myös itse analysoimaan sekä suunnittelemaan tapahtumia. Koulutus kattaa kaikenlaiset tapahtumat.

KOHDERYHMÄ JA TAVOITTEET
Tapahtumatuottajan koulutusohjelma sopii sinulle, joka tahdot kehittyä ammatillisesti tapahtuma-alan tuottajaksi tai sinulle, joka toimit jo alalla ja tahdot päivittää osaamistasi. Koulutus sopii esimerkiksi markkinointiassistenteille ja markkinointisuunnittelijoille, johdon assistenteille, henkilöstöhallinnon parissa työskenteleville, visualisteille, tapahtuma-alan yrityksissä työskenteleville tai tapahtuma-alan tehtävistä kiinnostuneille. Koulutus sopii myös sinulle, joka vastaat tapahtumista ja palveluiden ostamisesta organisaatiossasi.

MONIMUOTO-OPISKELUA – valittavana koulutus tai tutkinto
Tapahtumatuottajaksi opiskelu tapahtuu monimuoto-opiskeluna, joka koostuu koulutuspäivistä ja itsenäisestä etäopiskelusta tehtävien parissa. Voit valita koulutuksen tai yli vuoden kestävän tutkinnon.  Koulutuksessa on käytössä verkko-oppimisalusta ja etäkoulutuspäivissä Zoom.

OPETTAJAT JA YHTEISTYÖKUMPPANIT
Koulutus tehdään yhdessä AJK-jatkokoulutus (www.ajk-jatkokoulutus.fi ) ja Faustus Oy:n kanssa. Koulutuksen pääopettajana toimii tapahtumatohtori Helena Wallo. Hänen ohellaan koulutuksessa on mukana eri tapahtuma-alan asiantuntijoita, jotka tuovat koulutuksen sisältöön oman ammattitaitonsa ja ajankohtaisen tietämyksen.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella, joka löytyy täältä.