Tule innostumaan tapahtuman järjestämisestä

12.9.2017

Ideat loppu ja puhti poissa, tai tapahtumajärjestämisen punainen lanka hukassa? Esimiehesi ei usko tapahtumien voimaan? Ei hätää, Tapahtumatohtorin koulutus auttaa! Opit samalla myös Onnistuneen tapahtuman mallin. Koko päivän koulutuksen päätteeksi tulen vaikka kertomaan johtoryhmällenne onnistuneen tapahtumaisännöinnin tärkeydestä.

Koulutus järjestetään perjantaina 13.10. klo 8.30-16 Tapahtumahotelli Huoneessa Helsingin Jätkäsaaressa. Ilmoittaudu tästä! https://www.lyyti.fi/reg/Tapahtuma_on_tilaisuus__tehovalmennus_3452

Tällaista palautetta on ilo saada:

”Tapahtuma on tilaisuus -koulutus on oivallinen kokonaisuus. Koulutuksen suunnittelussa on otettu huomioon osallistujien aikaisempi kokemus ja osaaminen. Päivän jälkeen järjestetty konsultaatio opettajan kanssa ”kruunaa” kaiken. Helena myös perehtyi etukäteen antamaani materiaaleihin omasta tapahtumastamme ja sain erittäin hyviä kommentteja sekä vinkkejä jatkoa varten. Kaiken kaikkiaan, suosittelen tätä koulutusta kaikille, jotka järjestävät tapahtumia, oli ne sitten isoja tai pieniä!”