Tapahtumamarkkinointi webinaarit elokuussa

8.8.2016

Tapahtumatohtorin webinaarit tuovat tapahtumakoulutukset lähellesi.  Enää ei tarvitse matkustaa vaan voit opiskella uusinta uutta siellä missä sinulle sopii. Tapahtumatohtorin webinaarit sopivat jokaiselle tapahtumia suunnittelevalle. Ensimmäinen 16.8. – Tapahtumamarkkinoinnin ABC – webinaarin sisältö vastaa kysymykseen miksi ja miten tapahtumat  linkittyvät muuhun markkinointiviestintään ja liiketoimintaan. Millaisia vahvuuksia on tapahtumilla? Miten maine liittyy tapahtumiin?

faustus_rsvp

Toinen 17.8. – Tapahtuman suunnitteluprosessi – webinaarin sisältö on tarkoitettu juuri sinulle, joka tahdot hahmottaa tapahtuman suunnitteluprosessin kirkkaammin. Mitä pitää suunnitella ennen tapahtumaa, mitä itse tapahtumassa ja tapahtuman jälkeen. Vai pitäisikö koko prosessi suunnitella ennen h-hetkeä?  Tässä webinaarissa käsitellään myös tapahtumien johtamista ja mietitään miten vältät sudenkuoppia.

faustus_some

Kolmas webinaari 18.8. – Tapahtuma on tilaisuus 5.0 – tuo sinulle uusimman tiedon, joka on tallennettu myös juuri ilmestyneeseen  Tapahtuma on tilaisuus -kirjaan. Opit eritasoisista tavoitteista ja muutos -ajattelsuta, tarinallistamisesta.  Mikä alalla on hottii?

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu kokonaisuuteen tai vain yhteen. Vaikka webinaari aika 9-10.30 ei sovi aikatauluusi hintaan kuuluu tallenne, jonka saat käyttöösi.

Tapahtuma on tilaisuus_2016