Uusi Tapahtumatuottaja koulutusohjelma

27.6.2018

Tapahtumien merkitys osana onnistunutta markkinointiviestintää kasvaa kaiken aikaa. Taidolla suunniteltu ja toteutettu tapahtuma on erinomainen markkinointikeino. Tapahtumatuottajan koulutusohjelma antaa sinulle hyvät valmiudet suunnitelmalliseen ja tavoitteelliseen tapahtuman tuottamiseen. Koulutusohjelman aikana opit suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisille kohderyhmille suunnattuja vaikuttavia tapahtumia.

Tapahtumatuottajan koulutusohjelma on tarkoitettu tapahtumatuotannon parissa työskenteleville ja tapahtuma-alan tehtävistä kiinnostuneille. Koulutusohjelma sopii esimerkiksi markkinointiassistenteille ja markkinointisuunnittelijoille, johdon assistenteille, visualisteille ja kaikille tapahtuma-alan yrityksissä työskenteleville. Lue lisää täältä

Tapahtumatuottajan koulutusohjelma on rakennettu yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa ja he kertovat mm. seuraavaa:

”Tapahtuma-ala on kaivannut kipeästi täsmäkoulutusta, jossa sukelletaan nimenomaan yritystapahtumien maailmaan. Haluamme rekrytoida huippuosaajia, jotka ymmärtävät yritystapahtumien lainalaisuudet ja joilla on jo valmiina oikeat työkalut niiden tuottamiseen. Intohimo alaan on tärkeää, mutta ilman oikeanlaista työkalupakkia ei ole mahdollista kehittyä tapahtumatuottajaksi, joka tekee oikeita asioita oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.”
Kati Sorjanen
Asiakkuusjohtaja, Account Director
Tapahtumantekijät Oy

”Tapahtumat ovat vahvasti kasvussa oleva markkinointiviestinnän väline. Tapahtumatuottajista on jatkuva pula, ja uusien alalle tulijoiden on tulevaisuudessa oltava heti valmiita työhön. Koulutus tuo laadukasta osaamista alalle, jossa tavoitteet on asetettava korkealle.”
Nina Harlin
Liiketoimintajohtaja
Evento-lehti

Lue lisää ja ilmoittaudu